Jumpsuit - Costes | Label of Suze

Jumpsuit - Costes | Label of SuzeMet mijn diploma uitreiking in het vooruitzicht, moest ik natuurlijk nadenken over een outfit die ik op deze dag zou gaan dragen. Ik keek in mijn kast, maar daar was natuurlijk (zoals gewoonlijk) niet veel leuks te vinden voor deze gelegenheid. Ik moest opzoek gaan naar het perfecte jurkje, tenminste dat dacht ik zelf… 

Jumpsuit - Costes | Label of SuzeSamen met een vriendin ging ik een dagje winkelen in Amsterdam. Het was mooi weer en ik had er heel veel zin in. Ik ging vast heel veel leuke jurkjes vinden en het zou vast moeilijk worden om een keuze te maken welke ik nou ging kopen. Maar niet is minder waar. Ik heb die dag ontzettend veel “leuke” jurkjes gepast, maar niets vond ik er speciaal genoeg uitzien voor mijn diploma uitreiking. Ik had de moed al bijna opgegeven toen we de Costes binnen liepen. En daar zag ik hem hangen. Een prachtige jumpsuit. Een lange broek, maar wel zonder mouwen. Perfect!! Het patroontje was ook nog eens super leuk, dus ik was helemaal fan. Maar aangezien ik nog kleiner ben dan 1.60 meter werd het nog een hele uitdaging of hij mij ook daadwerkelijk zou passen.

Nou daar ging ik dan, jumpsuit mee in het pashokje. En je gelooft het bijna niet. Maar hij zat perfect. Strak in mijn taille en wat losser bij mijn benen. En ook de lengte was precies goed. En dat maak je bijna niet mee als je zo klein bent als ik. Vaak moeten er al veel dingen korter gemaakt worden.

Jumpsuit - Costes | Label of SuzeWat ik van te voren niet wist, is dat het op mijn diploma uitreiking maar liefst 35 graden was. Met een gevoelstemperatuur van 40. Dat was dus wat minder. Maar goed, wie mooi wil zijn… Daarom heb ik hem dus netjes gedragen en ik vind hem echt zo fijn. Hij is netjes, chique en makkelijk te combineren met mooie hakken en een net jasje. Ik heb hem zelfs al meerdere keren aangehad naar feestjes en ik krijg er veel complimenten over. Super leuk!

Jumpsuit - Costes | Label of SuzeDit is misschien niet de mooiste foto, maar zo hebben jullie een beter beeld hoe hij er helemaal uit ziet. Aan de voorkant is de jumpsuit wat gedrapeerd en je hebt de mogelijkheid om aan de achterkant een strik te dragen. Vond ik zelf wel een grappig effect. Wel wat minder grappig als je op een stoel zit… De prijs van de jumpsuit was €39,95 wat ik echt heel erg mee vond vallen. Ik ben er ontzettend blij mee. Wat vinden jullie van de jumpsuit? Ik zal er snel foto’s van gaan maken als ik hem aan heb 🙂 Dan hebben jullie een nog beter beeld.

Liefs, Suze.