Inspiratie opdoen voor je verjaardag + moodboard

Inspiratie opdoen voor je verjaardag + moodboardOm precies te zijn ben ik vandaag over 36 dagen jarig. En jullie zullen onderhand wel weten dat ik altijd ontzettend uit kijk naar mijn verjaardag. Vanaf kleins af aan vind ik jarig zijn al geweldig. Met je familie, vrienden, cadeaus, taart en nog meer eten lekker genieten en een gezellige dag hebben. Ik hou er van! Dit jaar word ik 21 en dat is toch een leeftijd die ik niet zo maar aan me voorbij wil laten gaan. De bedoeling is om een feest te geven voor mijn familie en vrienden. Hopelijk is het op mijn verjaardag heerlijk weer, zodat we het lekker buiten kunnen vieren.

Toen bedacht ik me dat ik dit jaar de aankleding wat anders wil gaan doen. Daarom besloot ik een moodboard te maken via Pinterest. Lijkt het je leuk om mij te volgen? Klik dan hier. Ik heb al een aantal leuke ideeën opgeslagen op mijn bord en daarnaast heb ik al wat leuke versieringen gekocht bij onder andere de Hema, Action en Partydeco.nl. Tegen de tijd dat het feestje plaats gaat vinden zal ik jullie al mijn versieringen zeker nog gaan laten zien 😉

Daarnaast lijkt het me leuk om ook een aantal DIY versiersels te gaan maken. Dus hier ga ik zeker nog even naar op zoek op Pinterest. Hebben jullie toevallig nog leuke ideeën? Laat het me dan weten, ik ben benieuwd 🙂 Doen jullie nog speciale dingen met jullie verjaardagen?

Liefs, Suze.

Recent Comments

Leave a Comment