Categorie: Reizen

Overnachten in een kasteel - Sandton Château De Raay | Label of Suze

Overnachten in een kasteel – Sandton Château De Raay

Vorige week maandag reden Koen en ik naar Limburg toe. Eindelijk was het zo ver, we zouden gaan overnachten in een Kasteel. Na ongeveer 1,5 uur gereden te hebben (en een pitstop in Venlo verder) hadden we onze bestemming bereikt. We bleven 1 nachtje overnachten in Sandton Château De Raay. 

Stedentrip in Alicante #2 | Label of Suze

Stedentrip in Alicante #2

De derde dag besloten Anouk en ik door heel Alicante te gaan lopen, op zoek naar mooie plekken en gebouwen om te fotograferen. We stonden vroeg op, aten broodjes van de bakker en pakte al onze spullen bij elkaar.

Stedentrip in Alicante #1 - Label of Suze

Stedentrip in Alicante #1

Wat is de tijd voorbij gevlogen in Alicante. Anouk en ik boekten ongeveer een maand geleden heel spontaan een vakantie. En nu zit het er gewoon al weer op. Zoals ik in mijn vorige artikel al vertelde, hebben we het ontzettend naar onze zin gehad. Vandaag vertel ik jullie meer en laat ik heel veel…

Back in town!

Hi meiden, gisteren aan het eind van de middag ben ik weer veilig geland in Nederland. Samen met Anouk heb ik een geweldige vakantie gehad in Alicante en we hebben ontzettend genoten. Ik heb voor jullie alvast wat foto’s op een rijtje gezet.

Mijn vakantieplannen

Het is alweer juli. Ik zit nog steeds ergens met mijn hoofd in februari, maar niets is minder waar. Het is volop zomer en mijn reisjes zitten eraan te komen. Het leek me leuk jullie het een en ander te vertellen over mijn plannen voor deze zomervakantie. 

Older Posts