How to: je verjaardag aankleden met versiering

Zoals beloofd laat ik jullie vandaag de aankleding en versiering zien van mijn verjaardag. Het bord dat je hierboven ziet was eerst wit. Deze heb ik geverfd met krijtbordverf van de Action. Daarna heb ik er wat leuke teksten en illustraties op gemaakt 🙂 Super makkelijk om zelf te maken dus! How to: je verjaardag aankleden met versieringHow to: je verjaardag aankleden met versieringDeze leuke slinger komt ook gewoon van de Action en kostte maar een paar euro. Hij is er ook nog in andere kleurtjes. How to: je verjaardag aankleden met versieringDe ballon met 21 bestelde ik via internet bij Party Deco. Dus mocht je ook graag zulke ballonnen willen bestellen, kijk dan zeker even daar. Aan de rechterkant zien jullie een letterslinger. Deze letters komen van de Xenos en ze hebben ze in verschillende kleuren.How to: je verjaardag aankleden met versieringOmdat we bang waren dat het misschien toch nog slecht weer zou worden, had mijn vader “even” een snel afdakje gemaakt en een hele constructie gebouwd haha. Zoals je ziet, ziet het er lekker knus en gezellig uit. Ik had ook nog allemaal kleine lampjes op gehangen waardoor het in de avond echt gezellig was. De grijze ballonnen komen van de Hema en de witte kocht ik in een winkeltje hier in de buurt. De slinger waar ik met krijt cijfers op heb geschreven komt van de Hema.How to: je verjaardag aankleden met versieringHoe leuk is dit? Ik vond het zo grappig en het bier blijft lekker koud 😉  How to: je verjaardag aankleden met versieringHow to: je verjaardag aankleden met versieringDit jaar had ik maar liefst vier taarten gemaakt. Ik heb ze allemaal geproefd en ze waren zo lekker! Red velvet is echt mijn favoriet. En die van jullie? De bordjes die in de taarten staan komen van de winkel Søstrene Grene. Ze kostten maar rond de €0,60.How to: je verjaardag aankleden met versiering How to: je verjaardag aankleden met versieringNatuurlijk konden de hapjes niet ontbreken. Deze had ik mooi op verschillende etagères gezet. Super schattig toch! Zo kon iedereen zelf pakken wat hij of zij wou. Natuurlijk was dit niet al het eten. Op de tafels stonden chips, nootjes, worteltjes en komkommer en ga zo maar even door. Ook hadden we nog wat warme hapjes.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn aankleding vonden. Ik was er zelf echt blij mee 🙂 Nu mag ik weer een jaar wachten totdat ik weer kan gaan versieren.

Liefs, Suze.