De eerste foodhal van Oost-Nederland, eindelijk! Namelijk: Fooddock Deventer. Daar moest ik natuurlijk een kijkje gaan nemen 😉 Ontzettend tof dat er nu ook eindelijk een foodhal in het Oosten van Nederland is. Normaal gesproken moest ik altijd naar de andere kant van Nederland om de markthal (Rotterdam) of foodhallen (Amsterdam) te bezoeken. Maar nu is dat verleden tijd. Ik ben heel enthousiast over Fooddock, dus bereid je alvast voor op heel veel foto’s…Hotspot: Fooddock Deventer | Label of SuzeHotspot: Fooddock Deventer | Label of SuzeEen tijdje geleden zag ik Fooddock voorbijkomen op Facebook. Ik verbaasde me dat het zo dicht bij was, in Deventer. Dus besloot ik om er gewoon heen te gaan en te kijken hoe het er nou precies uit zag. Het pand is opgedeeld in verschillende ruimtes, er zijn er maar liefst 3. Hierboven zie je bijvoorbeeld een ruimte waar je rustig kunt werken, overleggen of gewoon wat eten. Super gaaf ingericht. Love it! 🙂Hotspot: Fooddock Deventer | Label of Suze Hotspot: Fooddock Deventer | Label of SuzeEcht alles was zo fotogeniek, dat ik gewoon echt overal foto’s van wou maken. Hoe gaaf ziet deze muur er wel niet uit?! Ik ben trouwens met de auto naar Fooddock gegaan, maar met de trein is het ook zeker goed bereikbaar. Je hoeft dan nog maar een klein stukje te lopen en voor je het weet ben je er al 🙂Hotspot: Fooddock Deventer | Label of SuzeHotspot: Fooddock Deventer | Label of Suze“Wij zijn Fooddock. We houden van puur en eerlijk eten, én we geloven dat delen plussen oplevert. Fooddock is een podium voor eigenzinnige ondernemers met passie voor voedsel. In de historische Zwarte Silo op het Havenkwartier in Deventer vind je onze foodhal! In onze industriële Zwarte Silo schuif je aan gezellige tafels om heerlijk te eten. Langs de kant vind je allerlei foodstands die ieder hun eigen specialiteiten hebben. Stuk voor stuk ondernemers met passie voor eten met een verhaal. Je vindt hier van alles zoals biologische kippendij, duurzame burgers, sushi, frozen yoghurt, en nog veel meer!”

Goed nieuws voor iedereen met een glutenallergie: je kan bij Fooddock ook glutenvrij eten! Bijna iedere stand kan een glutenvrije maaltijd aanbieden. En ook voor mensen met een allergie is er nog steeds ontzettend veel te proeven 🙂 Als je binnen komt stap je meteen deze mooie ruimte binnen die je hierboven op de foto ziet. Ziet er super gezellig uit toch?!Hotspot: Fooddock Deventer | Label of SuzeAls je dan de trap oploopt aan de rechterkant kom je in de tweede ruimte. Ook hier zijn allemaal verschillende foodstands. Van visgerechten en pasta tot aan schnitzels. Heel divers dus!Hotspot: Fooddock Deventer | Label of SuzeHotspot: Fooddock Deventer | Label of SuzeEr is echt meer dan genoeg plek om lekker rustig te zitten en te genieten van je hapje en drankje. In de middelste ruimte heb je zelfs nog een kleine bovenverdieping zoals je kan zien. Ook heel gezellig om te zitten en je kunt lekker van je af kijken 🙂 Helaas had ik niet veel tijd om verschillende gerechten te proeven, maar de cappucino en frozen yoghurt smaakten heerlijk! Ik ga zeker op korte termijn weer terug om allemaal verschillende hapjes te proeven 😉 het zag er in ieder geval veelbelovend uit allemaal.Hotspot: Fooddock Deventer | Label of SuzeHotspot: Fooddock Deventer | Label of SuzeHotspot: Fooddock Deventer | Label of SuzeHelaas was het van de week niet heel mooi weer, maar toch wou ik jullie het buiten terras ook nog graag laten zien. Zoals je al ziet, het mooiste terras van Oost-Nederland 😉Hotspot: Fooddock Deventer | Label of SuzeOok buiten is er genoeg plek om lekker te relaxen. Er zijn genoeg picknick tafels en je hebt echt een mooi uitzicht. Je kijkt lekker op het water uit. Wat wil je nog meer?! 🙂 Naja, het zou fijn zijn als de zon ook nog ging schijnen, dan is je dag helemaal compleet. Zoals ik al zei ga ik binnenkort (met mooi weer) zeker nog eens terug om te genieten. Daarnaast kun je er ook prima een dagje gaan werken. Laptop mee en lekker aan de slag gaan!

Ik zag trouwens dat je bij de bar ook een cadeaukaart kon halen. Fooddock en laadt hem op met welk bedrag je maar wilt. Hiermee geef jouw familie of vrienden echt een origineel cadeau. Ik ben echt super enthousiast in ieder geval! Hadden jullie al eens van Fooddock gehoord? En wat vinden jullie van foodhallen?

Liefs, Suze.