Hoera! Label of Suze bestaat 4 jaar | Label of Suze

Jeetje mina, zo is het opeens alweer 14 april. De dag dat ik vier jaar geleden met mijn blog begon. Label of Suze bestaat gewoon vier!!! jaar. Echt bizar hoe snel de tijd gaat 🙂 Hoera! Label of Suze bestaat 4 jaar | Label of SuzeHoera! Label of Suze bestaat 4 jaar | Label of SuzeOndanks dat ik weinig heb geplaatst de afgelopen tijd, wou ik deze blogverjaardag niet zomaar voorbij laten gaan. Dus tijd voor een kleine update 😉 Op dit moment zit ik middenin mijn tentamen weken. Na 18 april heb ik eindelijk vrijheid en extra lang vakantie. Ik kan echt niet wachten. Al dat leren ben ik helemaal zat haha.

Naast het feit dat ik veel met school bezig ben, ben ik ook veel bezig met mijn andere site Hotspots Achterhoek. Nu het weer mooier weer is en de lente begonnen is, is het ook weer fijner om foto’s te maken. Omdat ik met deze twee dingen heel druk ben, kom ik nauwelijks aan Label of Suze toe. Ik ben hard aan het nadenken hoe ik dit kan combineren en of het überhaupt nog te combineren valt. Maar dat zullen jullie vanzelf gaan zien de komende tijd 🙂

Ik wil jullie in ieder geval ontzettend bedanken voor het (nog steeds) lezen van mijn blog en artikelen. Thanks!!

Liefs, Suze.