Hoera! Label of Suze bestaat 3 jaar

Jeetje mina. Het is gewoon alweer 14 april, en dat betekent tijd voor een feestje! Label of Suze bestaat vandaag maar liefst 3 jaar. Hoera! Label of Suze bestaat 3 jaarHoera! Label of Suze bestaat 3 jaar3 jaar geleden postte ik mijn aller eerste artikel op Label of Suze. Het lijkt alweer zo ontzettend lang geleden en eigenlijk is dat ook zo. Mocht je benieuwd zijn naar mijn eerste blog, je kunt hem hier terug lezen hahaha. Een lekker kort en krachtig berichtje. Dat is nou nog een handig aan zo’n blog, alles kun je terug vinden 😉

Natuurlijk hoort bij een verjaardag ook taart, dus dat ga ik straks even halen en er heerlijk van genieten! Als ik terug denk aan alles wat ik al heb mogen doen en ontvangen met mijn blog dan word ik daar zo blij van. Hopelijk blijf ik nog heel lang met heel veel plezier bloggen en komen er nog veel meer artikelen bij. De teller staat nu op 380 berichten/artikelen! Wow. Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe, ik ga nu snel naar de supermarkt 🙂

Liefs, Suze.