High Tea + korte update | Label of Suze

High Tea + korte update | Label of SuzeGisteren genoten Anouk en ik samen van een heerlijke high tea bij Espresso House in Doetinchem. We kletsen weer ontzettend veel bij en genoten van de heerlijke hapjes!High Tea + korte update | Label of SuzeVoor Anouk haar verjaardag gaf ik haar een high tea cadeau. Dat was gisteren dus! Zoals je hierboven ziet hebben ontzettend veel lekkere dingen gegeten. Van kleine broodjes, croissantjes tot aan chocolade en brownies. We vonden het beiden echt ongelooflijk lekker 🙂 High Tea + korte update | Label of SuzeWe hebben er in totaal echt iets van 3 uur gezeten. Oeps! Maar het was dan ook super gezellig en we hadden een hoop bij te praten haha. Vanochtend bedacht ik me op eens dat het wel weer eens tijd werd voor een kletspraatje op Label of Suze. Zoals jullie hier konden lezen ben ik in december gestopt met mijn opleiding. Ik besloot toen op zoek te gaan naar werk en gelukkig vond ik dat ontzettend snel. Bij de V&D namelijk! Ik kon daar voor rond de 25 uur in de week aan de slag, voor ongeveer 7 maanden. Ontzettend fijn en ik had het daar ook heel erg naar mijn zin 🙂

Helaas op het moment dat ik net was begonnen met werken, kwam het bericht dat het niet goed met de V&D ging. De mensen die in hun proeftijd zaten moesten rekening houden dat ze er op korte termijn weer mee zouden moeten stoppen. Helaas gebeurde dat en heb ik in januari voor het laatst gewerkt bij de V&D. Erg jammer, maar niets aan te doen! Op dit moment ben ik druk op zoek naar nieuw werk, wat best wel lastig is. Gelukkig werk ik in het weekend sowieso bij mijn weekend baan, dus dat is al heel erg fijn! Hopelijk komt er heel snel iets anders op mijn pad.

Daarnaast ben ik ook druk bezig met open dagen bezoeken en aan het rond kijken naar nieuwe opleidingen. Ik wil namelijk echt zeker weten dat ik nu een opleiding ga volgen die me ècht aanspreekt en me heel leuk lijkt. Hopelijk gaat dit helemaal goed komen 🙂 Maar ik heb er vertrouwen in.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie nu vakantie en gaan jullie nog carnaval vieren? Ik ben benieuwd!

Liefs, Suze.