High tea - Giesbeek 't Olde Schop | Label of Suze

High tea - Giesbeek 't Olde Schop | Label of SuzeAfgelopen zondag hadden we als verrassing voor mijn vader een high tea gepland. Zoals jullie weten had ik een tijdje geleden met Anouk nog een high tea, dat beviel erg goed dus ik had er heel erg veel zin in 🙂 High tea - Giesbeek 't Olde Schop | Label of SuzeWe gingen naar ’t Olde Schop in Giesbeek toe. Ze hadden verschillende high tea arrangementen. Wij besloten voor voor de High Tea Deluxe te gaan. Zoals op de site vermeldt staat: Variëteit aan huisgemaakte zoete en hartige hapjes incl. koffie/thee. High tea - Giesbeek 't Olde Schop | Label of SuzeHet was dus een arrangement inclusief koffie en thee. Ik begon dus vooraf lekker met een cappuccino 🙂 Blijft mijn favoriet! Daarna ging ik over op thee. We kregen op tafel twee etageres (3 laags), waar ontzettend veel lekkere hapjes op stonden! Van broodjes en taartjes tot aan chocolade. Veel variatie!High tea - Giesbeek 't Olde Schop | Label of SuzeHigh tea - Giesbeek 't Olde Schop | Label of SuzeVoor ons stond dit prachtige groen/blauwige bordje. Ik vond hem echt zo leuk haha! Zoals je hierboven ziet zag het er allemaal heel erg lekker uit. Daarnaast smaakte het ook allemaal heel goed 😉High tea - Giesbeek 't Olde Schop | Label of SuzeDe bonbons waren echt een van mijn favorieten. Die hadden ze zelfgemaakt en er zat echt heel erg veel smaak aan. Genieten! Uiteindelijk hebben we het super gezellig gehad en echt genote van al het lekkers. Hebben jullie wel eens een high tea gehad?

Liefs, Suze.