LG L90Eindelijk is het zover, ik heb een nieuwe mobiel. En dat was heeeel hard nodig.

LG L90Mijn oude Samsung Galaxy Fame was hard nodig aan vervanging toe. En dan bedoel ik ook “heel” hard. Ongeveer 1 jaar ben ik heel blij geweest met mijn Samsung, totdat ik ongeveer een kwartier moest wachten voordat Twitter, Facebook of Instagram was geladen.. Dat duurde me toch net iets te lang af haha.

LG L90Daarnaast kocht ik elke maand netjes beltegoed om vervolgens mijn mobiel op te waarderen. Iets waar ik langzamerhand een beetje gek van werd.. Ik had namelijk nog steeds 1000 smsjes en 500 MB aan internet. Maar wie sms’t er tegenwoordig nog, bijna niemand.

LG L90Het werd dus hoogstens tijd voor een nieuwe mobiel en ik koos de LG L90. Hij is groot (voor mijn doen dan, ik heb altijd kleine mobiels gehad), ontzettend snel, de batterij gaat lang mee, de camera heeft een goede kwaliteit en ik heb nu een abonnement. Heel erg blij ben ik met deze mooie mobiel, zoals je hierboven misschien kunt zien is de achterkant wit/mat, ziet er erg mooi uit vind ik!

LG L90Ik kocht er een hoesje bij speciaal voor de LG L90, met voorop een venster.

LG L90Erg handig dat venster, als je op de ontgrendel knop aan de zijkant van de telefoon drukt verkleint mijn foto naar het venster en word de foto “passend” daarnaast is het erg handig dat ik de tijd en de datum snel kan zien.

LG L90Tot nu toe ben ik ontzettend tevreden met mijn nieuwe mobiel en werkt hij heel erg fijn. Hopelijk gaat hij wat langer mee als mijn vorige mobiels haha!