Hema Long lasting nailpolish - Nude kleur | Label of Suze

Hema Long lasting nailpolish - Nude kleur | Label of SuzeVandaag heb ik weer een review voor jullie. Natuurlijk weer een lakje van de Hema, een mooie nude kleur. Het kleurtje heb ik al een aantal keer op mijn nagels gedragen en ik blijf hem echt prachtig vinden. Tijd om het met jullie te delen! Hema Long lasting nailpolish - Nude kleur | Label of SuzeHema Long lasting nailpolish - Nude kleur | Label of SuzeHet lakje komt uit de Long Lasting lijn van de Hema. Zoals je ziet is het echt een mooie lichte kleur die ook heel mooi staat bij een donkere huid. Ik vind deze kleur echt perfect passen bij de herfst. Daarnaast zou ik deze kleur ook combineren met een donkerrode of donkergroene kleur. Love it!Hema Long lasting nailpolish - Nude kleur | Label of SuzeHema Long lasting nailpolish - Nude kleur | Label of SuzeZoals altijd breng ik twee laagjes op mijn nagels aan. Hierboven zie je een laagje. Zoals je ziet zijn mijn nagels nog niet helemaal gedekt. Ik heb trouwens geen base coat of top coat aangebracht. Dit doe ik eigenlijk nooit met de lakjes van de Hema. Deze blijven zelf namelijk al zo goed zitten dat dit niet nodig is. Hema Long lasting nailpolish - Nude kleur | Label of SuzeHier heb ik twee laagjes uitgebracht. Ziet er super mooi uit toch? De twee laagjes zijn beiden ontzettend snel opgedroogd en na een aantal dagen heb ik nog steeds geen beschadigingen. Ook zijn er nog geen stukjes nagellak van mijn nagels af, super fijn! Ik raad dus zeker de lakjes van de Hema aan. Binnenkort ga ik op zoek naar een mooi lakje voor de feestdagen 🙂 Hebben jullie toevallig nog tips?

Liefs, Suze.