Hema Long Lasting Nailpolish - 857 | Label of Suze

Hema Long Lasting Nailpolish - 857 | Label of SuzeVandaag heb ik weer een hele fijne review voor jullie over een nieuw nagellakje! Een prachtige nude kleur die overal bij past. Hema Long Lasting Nailpolish - 857 | Label of SuzeDe kleur is lastig om vast te leggen op de foto. Het zit tussen bruin en grijs in. Ik zelf zou de kleur omschrijven als taupe. Een aparte, originele kleur 🙂Hema Long Lasting Nailpolish - 857 | Label of SuzeZoals je ziet heb ik hierboven een laagje aangebracht. Net te dun, je ziet dat het nog een beetje doorschijnt. Hema Long Lasting Nailpolish - 857 | Label of Suze Hema Long Lasting Nailpolish - 857 | Label of SuzeDit zijn twee laagjes! Zelf vind ik het echt een prachtig resultaat. Super mooi kleurtje en het is ontzettend snel droog. Daarnaast blijft de nagellak erg goed zitten. Ik denk dat deze kleur ook erg mooi is bij een wat donkere huid. Please zon, kom snel haha! Ik kan echt niet wachten totdat het eindelijk eens beter weer gaat worden. Jullie ook?Hema Long Lasting Nailpolish - 857 | Label of SuzeDe nagellak kun je hier vinden. Hij kost €2,50.

Liefs, Suze.