Hema Long Lasting Nailpolish – 855 | Label of Suze

Tegenwoordig vind ik nude kleuren echt prachtig. Vaak draag ik ook een nude kleur op mijn lippen, maar voor mijn nagels had ik nog niet zo’n kleurtje. Bij de Hema vond ik de perfecte nagellak! Hema Long Lasting Nailpolish – 855 | Label of SuzeHema Long Lasting Nailpolish – 855 | Label of SuzeZoals je ziet is het nummer 855 van de Long Lasting lijn. Het kleurtje lijkt een beetje oud roze, maar neigt ook wel naar oranje/rood. Ik vind het in ieder geval echt prachtig. Op mijn nagels lijkt het meer richting de oranje/bruin kant te gaan 🙂Hema Long Lasting Nailpolish – 855 | Label of SuzeIk heb twee laagjes op mijn nagels aangebracht en het blijft perfect zitten, zoals altijd haha. Daarnaast is deze kleur makkelijk te combineren en staat erg mooi bij een zwarte outfit. Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee. Nu moet ik snel wat bruiner gaan worden, dan is deze kleur helemaal mooi bij mijn huid 😉 Wat vinden jullie van dit kleurtje? Hebben jullie nog meer favoriete nude nagellakkjes?

Liefs, Suze.