Hema Long Lasting Nailpolish โ€“ 011 | Label of Suze

Zo, mijn tentamens zijn weer voorbij en dit weekend had ik eindelijk weer wat vrijheid zonder te hoeven leren ๐Ÿ™‚ Zo besloot ik om eindelijk mijn nagels te lakken met dit mooie kleurtje. Ik kocht het al een tijdje geleden bij de HEMA. Ze hebben weer ontzettend veel nieuwe en mooie kleuren in de collectie ๐Ÿ™‚ย  Hema Long Lasting Nailpolish โ€“ 011 | Label of SuzeHema Long Lasting Nailpolish โ€“ 011 | Label of SuzeZoals je ziet is het de kleur 011 – heart breaker rouge. Het is echt een warm/oud roze kleur. Ik vond hem meteen al ontzettend mooi! Dit lakje komt uit de Long Lasting lijn. Hema Long Lasting Nailpolish โ€“ 011 | Label of Suze Hema Long Lasting Nailpolish โ€“ 011 | Label of SuzeIk blijf een beetje in herhaling vallen, maar zoals ik altijd zeg. Ik vind de lakje van HEMA top. De dekking is goed, het blijft lang zitten en ze zijn gewoon heel fijn. Ik heb hier op mijn nagels maar een laagje aangebracht en hij dekt al prima. Je kunt ervoor kiezen om alsnog een extra laagje aan te brengen. Maar het is zeker niet nodig ๐Ÿ™‚ Hema Long Lasting Nailpolish โ€“ 011 | Label of SuzeOok bij dit kleurtje was het weer lastig om de kleur goed vast te leggen. Maar ik hoop dat jullie een goed beeld hebben gekregen. Ik ben in ieder geval heel enthousiast en daarnaast kun je het overal mee combineren ๐Ÿ™‚ Wat vinden jullie van die oud roze kleurtje?

Liefs, Suze.