Geschulpte, rode bikini | Label of Suze

Elk jaar is het bij mij weer drama om een mooie, leuke en originele bikini te vinden. Ondertussen heb ik al aardig wat bikini’s verzameld, maar meestal zijn het van die standaard bikini’s met een kleurtje of printje 😉 Niets bijzonders aan. Ik besloot om het in 2017 maar eens een keer anders aan te pakken…  Geschulpte, rode bikini | Label of SuzeGeschulpte, rode bikini | Label of SuzeEn daarom, ging ik om precies te zijn in januari al op zoek naar mijn “nieuwe” bikini. Ik had er natuurlijk even niet bij nagedacht dat de winter dan helaas nog in volle gang is, dus ik kon werkelijk nergens bikini’s vinden. Totdat ik besloot om op de website van de Wehkamp te kijken. Eigenlijk vergeet ik deze site vaak, maar toch had ik goede hoop. En ja hoor, ik vond serieus een prachtige bikini. Je ziet hem hierboven! Gaaf he 🙂 Geschulpte, rode bikini | Label of SuzeIk vond hem op het eerste gezicht al prachtig. Wat een mooi model. Uniek, niet zo standaard en een prachtige kleur. Ik besloot twee maten te bestellen en ik hoopte zo erg dat de bikini goed zou passen. Normaal gesproken is het sowieso een hele opgave om een goede en mooie bikini te kopen. Tenminste, ik heb daar altijd wel last van 😉 Als je dan eindelijk de goede maat van het bovenstukje hebt, moet je nog weer de goede maat van het broekje zoeken. En dan blijkt ook dat dat broekje weer voor geen meter zit. Struggles. Nou, zoals jullie dus onderhand wel hebben meegekregen, was wonder boven wonder deze bikini goed! Geschulpte, rode bikini | Label of SuzeGeschulpte, rode bikini | Label of SuzeSowieso ben ik helemaal fan van de geschulpte bikini, maar ook de achterkant van de bikini vind ik ook ontzettend mooi. Het staat heel subtiel en mooi op je rug, als je begrijpt wat ik bedoel 🙂 Het materiaal is wat dikker en daarnaast kun je de softcups eruit halen.  Geschulpte, rode bikini | Label of SuzeZoals ik al zei besloot ik om twee verschillende maten te bestellen. Uiteindelijk viel het bovenstukje kleiner uit en het broekje weer groter. Ik heb dus twee verschillende maten gehouden die perfect zitten. Ik ben ontzettend blij dat ik nu al een bikini heb gevonden en ik kan oprecht niet wachten totdat het weer lekker zomers weer is! Wat vinden jullie van mijn nieuwe bikini? 🙂

Liefs, Suze.