Foto op Vurenhout | Label of Suze

Vandaag heb ik zoiets leuks jongens. Ik ben er helemaal enthousiast over, omdat ik er gewoon zo blij mee ben 🙂 Ik kreeg de mogelijkheid om een foto op Vurenhout te laten drukken. Super gaaf!  Foto op Vurenhout | Label of SuzeFoto op Vurenhout | Label of SuzeDit is ‘m dan geworden. Ik heb er ontzettend lang over nagedacht welke foto ik zou kiezen. Want een keuze maken was best moeilijk haha. Uiteindelijk heb ik deze foto gekozen samen met mijn broer 🙂 Leuk he. Mijn ouders zijn er stiekem ook heel blij mee 😉 Foto op Vurenhout | Label of SuzeVia de webshop FotoOpHout.nl heb ik het besteld. Daarnaast is het een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl 🙂 Het bestellen ging dan ook ontzettend makkelijk. De website is heel overzichtelijk en daarnaast heb je allemaal verschillende houtsoorten waar je een foto op kan laten drukken. Mocht je geen foto op hout willen afdrukken, dan hebben ze ook andere wanddecoratie. Dus zeker een aanrader om daar even tussen te kijken 🙂

Wat zo fijn is, is dat je allemaal voorbeelden ziet op de site. Zo kun je het materiaal en de kleuren goed met elkaar vergelijken. Mocht je vragen hebben dan kun je ook heel gemakkelijk contact met ze opnemen.Foto op Vurenhout | Label of Suze Foto op Vurenhout | Label of SuzeDe kwaliteit vind ik echt heel mooi. De foto is heel duidelijk, ondanks dat ik ervoor heb gekozen om het in zwart/wit te laten drukken. Zoals je al eerder kon zien is de plank waarop het gedrukt is redelijk dik. Hierboven zie je hoe de achterkant eruit ziet 🙂 Al vanaf €19,95 kun je een foto op hout bestellen. Prima prijsje toch! Foto op Vurenhout | Label of SuzeJe kunt er ook nog voor kiezen om er een ophangsysteem bij te kopen. Dat is natuurlijk altijd handig meegenomen. Als je het vandaag bestelt, is het binnen 3-5 werkdagen verstuurd! Zelf heb gekozen voor het formaat 40×50 cm gekozen. Natuurlijk heb je allemaal verschillende maten, dus mocht je het graag wat kleiner of misschien zelf groter willen, dan kan dat natuurlijk ook! Ik ben er in ieder geval echt heel erg blij mee en raad Foto Op Hout zeker aan 🙂 Wat vinden jullie er van?

Liefs, Suze.