Favoriete herfst items 2015 - Label of Suze

Favoriete herfst items 2015 - Label of SuzeWat een weer hebben we van het weekend gehad. Het leek wel alsof de herfst al in volle gang was. Ik kreeg spontaan zin om wat mooie herfst items te gaan zoeken om inspiratie op te doen. Bij de H&M vond ik heel veel leuke dingen. Kijk je mee? 

Favoriete herfst items 2015 - Label of SuzeEigenlijk kan ik het me niet meer herinneren wanneer ik iets bij de H&M heb gekocht. Dat is echt al ontzettend lang geleden. Meestal loop ik gewoon langs de winkel heen en ga ik er niet eens meer naar binnen. Vroeger was ik bijna elke week wel een keer in de H&M te vinden maar tegenwoordig ga ik toch liever naar de ZARA of Costes.

Tot vandaag. Ik besloot toch maar eens een kijkje te nemen op de H&M site en wat een prachtige items zag ik allemaal. Ik heb ze hierboven even allemaal bij elkaar neergezet en zoals je kunt zien is het meeste in de kleur bruin. Ik was eigenlijk helemaal vergeten wat een mooie kleur dat is, bruin. Het is makkelijk te combineren en geeft een mooie uitstraling. Perfect voor de herfst dus.

Vooral de hoge hakken zijn mijn favoriet, maar de 2 blouses vind ik ook zo ontzettend gaaf. Ik denk dat ik binnenkort toch maar weer eens de H&M binnen moet lopen en waarschijnlijk ga ik dan niet met lege handen naar huis gok ik haha. Wat vinden jullie van de items hierboven en winkelen jullie vaak bij de H&M?

Liefs, Suze.