Essie nagellakje peach | Label of SuzeYes, ik heb weer een nieuw lakje. Over het merk Essie hoorde ik al heel veel goede verhalen, vandaar dat ik van de week mijn aller eerste Essie lakje kocht.ย 

Essie nagellakje peach | Label of SuzeEssie nagellakje peach | Label of SuzeDit kleurtje peach lijkt wel een beetje op het lakje van Rimmel London die ik vorige week aan jullie liet zien. Helaas was het afgelopen weekend wat minder mooi weer, maar toch lakte ik mijn nagels met dit mooie verfrissende kleurtje. Ik vind hem echt ontzettend gaaf voor de zomer, echt een mooi knal kleurtje. Zeker mooi te dragen bij een witte of grijze outfit.

Essie nagellakje peach | Label of SuzeHet lakje kostte โ‚ฌ9,99 wat ik zeker niet goedkoop vind, maar ik was erg benieuwd naar dit merk dat ik het geld er voor over had. Ik was ook ontzettend benieuwd naar de dekking en ik vind hem echt prachtig!! Hierboven heb ik maar 1 laagje gebruikt en hij dekt echt ontzettend goed. Je ziet mijn nagels er eigenlijk al helemaal niet meer door heen en dat vind ik altijd erg belangrijk. Daarnaast is de kleur echt super mooi, precies zoals ik had verwacht.

Essie nagellakje peach | Label of SuzeDaarnaast ben ik erg benieuwd naar de dekking, tot nu toe zit mijn nagellak er nog prima op en volgens mij blijft hij ook aardig lang zitten. We zullen het zien! Ik ben echt heel tevreden over het merk en wie weet koop ik binnenkort mijn tweede lakje ๐Ÿ™‚ Wat vinden jullie van de lakjes van Essie?

Liefs, Suze.