Essence nude lipsticks | Label of Suze

Het werd weer eens tijd om mijn lipstick collectie uit te breiden. Essence heeft weer veel nieuwe kleurtjes in de collectie. Vandaag laat ik jullie mijn 3 favorieten nude kleuren zien. Essence nude lipsticks | Label of SuzeEssence nude lipsticks | Label of SuzeEssence nude lipsticks | Label of SuzeDit zijn ze. Prachtige nude kleuren! Wat vinden jullie van de hulzen? Ik vind ze echt heel erg mooi en strak. En dat voor een budget merk, like it 🙂 De lipsticks kostten €2,39 per stuk.Essence nude lipsticks | Label of SuzeDe eerste kleur die je zit is Velvet Matt 08, dan Don’t stop the nude 06 en de laatste is Velvet Matt 23. Zoals je ziet zijn het drie hele verschillende kleuren, maar passen ze eigenlijk perfect bij elkaar. De kleuren staan erg mooi op mijn lippen en ze smeren ook goed uit. Daarnaast voelt de lichte, crèmige textuur prettig aan op je lippen en blijft het ook redelijk lang zitten.

Wat ik zelf heel erg fijn vind is dat het je lippen niet uitdroogt. Dat is zeker een heel groot pluspunt. Ook de dekking vind ik prima. En dat voor zo’n kleine prijs. Ik ben tevreden!Essence nude lipsticks | Label of SuzeDragen jullie vaak lipstick? Zo ja, welke? Deze lipsticks kun je kopen bij de Kruidvat. En natuurlijk zijn er nog veel meer nieuwe kleuren. Dus vergeet niet om een kijkje te nemen 😉

Liefs, Suze.