Esprit - mijn wishlist | Label of Suze

Esprit - mijn wishlist | Label of SuzeWat een heerlijk weer de afgelopen dagen. Hier kan ik zeker wel aan wennen. Door het fijne zonnetje kreeg ik helemaal zin om een nieuwe garderobe aan te schaffen. Vandaag heb ik mijn favorieten van Esprit op een rijtje gezet voor jullie!Esprit - mijn wishlist | Label of SuzeHoe mooi zijn al deze kleuren bij elkaar. De broek ga ik van de week bestellen, ik vind hem zo mooi! Daarnaast past de oranje trui er perfect bij. Een aantal jaar geleden kocht ik een lange zomerjas, die precies dezelfde licht roze kleur heeft als bovenstaande jas. Die kan ik dit jaar dus mooi weer uit mijn kast halen haha! Ook printjes zijn niet meer weg te denken, ik vind het leuk en ook bovenstaande blouse past weer perfect op de spijkerbroek 🙂 Eigenlijk kunnen printjes gewoon altijd. Zeker als je even niet goed weet wat je aan zult trekken, dan zijn printjes altijd goed.Esprit - mijn wishlist | Label of SuzeHet is dat ik al aardig wat jassen en lange vesten heb, maar deze grijze vind ik zo mooi. Ook de stof lijkt me echt heerlijk zitten. Hij is ook verkrijgbaar in het zwart en licht roze. Helemaal mijn smaak! Het horloge met het bruine bandje blijft ook gaaf. Lekker tijdloos en wat je eigenlijk overal wel weer mee kan combineren.Esprit - mijn wishlist | Label of SuzeIk heb me een hele tijd geleden bij Esprit aangemeld, en ben dus een VIP klant. Regelmatig krijg ik een kortingsbon/pas opgestuurd wat heel fijn is! Afgelopen week kreeg ik ook een kortingsbon binnen, met maar liefst 20 % korting. Die ga ik zeker gebruiken voor bovenstaande broek 🙂 Mocht je je ook willen aanmelden, ik zag op de site staan dat je dan ook 10 % korting krijgt, dus dat is altijd mooi meegenomen toch! Bovenstaande kleding is (als het goed is) allemaal nog verkrijgbaar via de site.

Wat vinden jullie van mijn wishlist? Kopen jullie regelmatig kleding bij Esprit? Ik ben benieuwd!

Liefs, Suze.