Een kijkje in mijn slaapkamer – roomtour 2.0 | Label of Suze

Een kijkje in mijn slaapkamer – roomtour 2.0 | Label of SuzeIn februari is het een jaar geleden dat jullie een kijkje konden nemen in mijn slaapkamer. Vorige week zagen jullie dat ik wat nieuwe accessoires had gekocht en vandaag laat ik jullie mijn kamer opnieuw zien. Alles is geverfd en daarnaast heb ik wat dingen veranderd. Een kijkje in mijn slaapkamer – roomtour 2.0 | Label of Suze Een kijkje in mijn slaapkamer – roomtour 2.0 | Label of SuzeZoals je ziet is mijn muur wit! Ik ben er zo blij mee haha. Deze muur was namelijk al een aantal jaren roze. Ik ben tegenwoordig een beetje uitgekeken op de kleur roze. Ik blijf het een prachtige kleur vinden, maar omdat ik al jaren tegen allemaal roze accessoires en spullen aan kijk werd het tijd voor wat andere kleurtjes in mijn kamer 🙂 Een kijkje in mijn slaapkamer – roomtour 2.0 | Label of SuzeEen kijkje in mijn slaapkamer – roomtour 2.0 | Label of SuzeIk heb er voor gekozen om mijn kamer strak en netjes te houden. Zoals je ziet is dat hier aardig gelukt met al dat wit 😉 Ik vind het echt heel erg mooi. Mijn meest gedragen sieraden bewaar ik in het doorzichtige bakje op mijn kaptafel. Ook de kleur rosé goud zie je wat vaker terug komen.Een kijkje in mijn slaapkamer – roomtour 2.0 | Label of Suze Een kijkje in mijn slaapkamer – roomtour 2.0 | Label of SuzeDe etagere die je ziet was eerst lichtroze. Ik heb hem een mooi wit kleurtje gegeven wat nu veel beter bij mijn kamer past. Ik had nog een mooi klein krukje over waar hij nu perfect op kan staan. Op deze etagere zie je mijn twee favoriete geuren staan. Ook is mijn nieuwe fotolijst opgehangen zoals je kan zien. Hij hangt perfect boven mijn kledingrek.Een kijkje in mijn slaapkamer – roomtour 2.0 | Label of Suze Een kijkje in mijn slaapkamer – roomtour 2.0 | Label of SuzeMijn kamer is nu helemaal af en ik ben er ontzettend tevreden mee. Het roze is bijna verdwenen en de kleuren wit, mint groen en zwart zijn er voor in de plaats gekomen. Eigenlijk heb ik maar een aantal kleine dingen veranderd (kussenhoezen, accessoires) en hierdoor ziet mijn kamer er meteen heel anders uit. Wat vinden jullie er van? 🙂

Liefs, Suze.