Dagje uit, Volendam | Label of Suze

Dagje uit, Volendam | Label of SuzeGisteren was ik voor de tweede keer in mijn leven in Volendam. Samen met mijn moeder, de vriendin van mijn broer en de moeder van de vriendin van mijn broer gingen we een gezellig dagje uit. We besloten naar Volendam te gaan, aangezien we daar allemaal al ontzettend lang niet meer waren geweest.ย 

Dagje uit, Volendam | Label of SuzeDe ochtend begon al om 09.00 uur in de trein. Om 11.00 uur kwamen we aan op Amsterdam centraal. We hadden er al een paar uur op zitten, dus besloten we bij de Starbucks even een koffie te drinken. Natuurlijk kon deze heerlijke chocolate chip cookie niet ontbreken. Zo lekker!

Dagje uit, Volendam | Label of SuzeDe weersvoorspellingen van gisteren waren niet al te best. Vanaf het station stapten we in de bus richting Volendam. Binnen een klein half uurtje kwamen we aan in het centrum. Het regende gelukkig maar zachtjes. We besloten om eerst even wat te drinken. Het begon namelijk harder te regenen, de foto hierboven was ons uitzicht. Aardig donker dus!

Dagje uit, Volendam | Label of SuzeToen ik ongeveer 5 jaar oud was ben ik samen met mijn ouders en broer naar Volendam geweest. Hier kon ik niets meer van herinneren haha. Maar wat is Volendam leuk!! Prachtige huisjes en mooie kleine straatjes. I love it ๐Ÿ™‚ Het weer gisteren bleef wisselvallig maar naar een tijdje ging de zon heeeerlijk schijnen en hebben we de rest van de dag perfect weer gehad. Lucky us.

Dagje uit, Volendam | Label of SuzeDagje uit, Volendam | Label of SuzeDagje uit, Volendam | Label of SuzeDagje uit, Volendam | Label of SuzeZoals je kunt zien is Volendam echt prachtig. Zo mooi al het water en die leuke boten. We hebben de hele dag rondgelopen en we zijn nog op de foto geweest in Volendamse klederdracht. Echt super grappig en leuk hahaha. Gelukkig was het gisteren ontzettend rustig. Zowel op de heen en terugweg in de bus als in Volendam zelf. We gingen natuurlijk op maandag en de vakanties zijn ook nog niet echt begonnen. Heerlijk rondlopen was dat, lekker rustig. Daarnaast zijn we ontzettend veel leuke winkeltjes in geweest.

Dagje uit, Volendam | Label of SuzeWe aten onze lunch bij Brasserie Cathrien en we zaten zelfs buiten in het zonnetje. Heeerlijk! Ik at deze heerlijke club sandwich met kip. Zeker een aanrader.

Dagje uit, Volendam | Label of SuzeDit was ons uitzicht vanaf het terrasje. Super mooi! Om de zoveel tijd vaarden er boten weg naar het plaatsje Marken. Natuurlijk waren er ook genoeg Japanners en Chinezen aanwezig die echt overal foto’s van maakten. Super grappig haha!

Dagje uit, Volendam | Label of SuzeAnouk en ik genoten aan het einde van de dag nog van deze heerlijke chocolade. Er zaten een aantal aardbeien op het stokje en die werden gedompeld in heerlijke melkchocolade. Wat heb ik hier van genoten zeg. Zo lekker! Na deze snack hebben we nog wat winkeltjes bekeken en daarna zijn we richting de bus gelopen die ons weer naar Amsterdam Centraal bracht. Al met al waren we rond 20.00 uur weer thuis en we hebben een ontzettende leuke dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Zijn jullie al wel eens in Volendam geweest? ๐Ÿ™‚

Liefs, Suze.