Naamloos-1234* De lente is begonnen en ik word daar zo vrolijk van. Zodra er ook maar een paar zonnestralen te zien zijn heb ik al zin om met blote benen en dunne shirtjes te lopen. Ik krijg alweer helemaal zin in de lente en de zomer. Natuurlijk horen daar ook mooie kapsels bij en ik heb een aantal van mijn favorieten op een rijtje gezet. 

Nieuwe haarkleur | Label of SuzeOm precies te zijn zit ik nu in de kappersstoel bij Salon Klein Geluk. Stiekem vind ik het ontzettend spannend, aangezien ik het weer tijd vond voor iets anders met mijn haren. Een aantal maanden geleden heb ik mijn haren laten knippen en ook laten kleuren naar een wat donkere kleur. Nu het mooiere weer er weer aan komt vind ik het tijd voor een wat lichtere kleur in mijn haren.

De nieuwe trend van 2015 is de Balayage haartrend en stiekem vind ik dat ontzettend mooi. Balayage bestaat vaak uit de kleuren goudblond, mahonie, chocolade, honing en andere warme tinten. Daarom heb ik zoals je hierboven kunt zien een aantal mooie foto’s opgezocht op Pinterest als inspiratie en ik denk dat het zoiets gaat worden. Ik ga proberen alles voor jullie vast te leggen en dan zullen jullie heeel snel het resultaat zien van mijn nieuwe haar, ik ben ontzettend benieuwd! Wat vinden jullie van de Balayage trend?

Liefs, Suze.