• Home
  • Over Suze
  • Blogs
    • Fashion
    • Interieur
    • Lifestyle
  • Interieur inspiratie
  • Samenwerken?
  • Contact

Label of Suze

DIY - Fram­bo­zen ijs­taart met pis­ta­che­no­ten | Label of Suze
Do it yourself, Recepten
/
8 januari 2016

DIY – Fram­bo­zen ijs­taart met pis­ta­che­no­ten

DIY - Fram­bo­zen ijs­taart met pis­ta­che­no­ten | Label of SuzeDe feestdagen zijn al weer even voorbij, maar vandaag heb ik echt een heeeerlijke (en makkelijke) do it yourself voor jullie. Het is nog vol op winter en het gaat nu steeds kouder worden. Daar past deze ijstaart perfect bij! DIY - Fram­bo­zen ijs­taart met pis­ta­che­no­ten | Label of SuzeDIY - Fram­bo­zen ijs­taart met pis­ta­che­no­ten | Label of SuzeMet de kerst at Koen deze ijstaart en hij besloot hem zelf te gaan maken. Natuurlijk leek het mij leuk om hier foto’s van te maken en om dit recept met jullie te delen 🙂 We zochten het recept op via de AH site. Je hebt een aantal ingrediënten en keukenspullen nodig. De ingrediënten komen allemaal van de AH.

  • 75 g suiker
  • 50 ml kraanwater
  • 95 g pistachenoten
  • 100 g witte chocolade met crisped rice
  • 2 liter vanilleroomijs
  • 7 el frambozenjam
  • 250 g frambozen
  • bakpapier
  • cakeblik (2 liter)

Als eerst begin je met de suiker. Doe de suiker met het water in een steelpan. Laat de suiker op laag vuur oplossen en laat de siroop verder koken tot deze goudbruin kleurt (zie de foto hieronder). Het duurt wel even voordat het bruin kleurt. Dus je moet even geduld hebben. Leg ondertussen een stuk bakpapier op een bord en leg daarop 50 g pistachenoten. Koen en ik hadden in de tussentijd de pistache noten alvast kleiner gesneden.DIY - Fram­bo­zen ijs­taart met pis­ta­che­no­ten | Label of SuzeZodra de suiker een mooie bruine kleur heeft schenk je de karamel over de noten. Probeer dit goed te verdelen, want het wordt ontzettend snel hard. Laat het geheel ca. 20 min. afkoelen. Ondertussen kun je alvast de witte chocolade in kleine stukjes snijden en in een kommetje doen. Na 20 minuten kun je de karamel met de nootjes ook in kleine stukjes gaan snijden en ook in een kommetje doen. In het cakeblik kun je alvast bakpapier leggen.

Pak nu het ijs uit de vriezer, leg het op een snijplank en snijd het in plakken van 1,5 cm dik. Bedek de bodem van het blik met plakken ijs. Duw met de bolle kant van een lepel tot een egale laag. Verdeel daar weer 2 eetlepels jam over en bestrooi deze laag met de witte chocolade. Dan leg je over die laag weer plakken ijs en druk weer aan tot een egale laag. Verdeel er 3 eetlepels jam over en bedek dit weer met plakken ijs. Verdeel tot slot 2 eetlepels jam over heen en bestrooi met de pistache karamel. Dan dek je de rest af met ijs. Vouw het bakpapier over het ijs heen en zet het minimaal 2 uur in de vriezer. DIY - Fram­bo­zen ijs­taart met pis­ta­che­no­ten | Label of SuzeDIY - Fram­bo­zen ijs­taart met pis­ta­che­no­ten | Label of SuzeAls je hem er dan na 1,5 a 2 uur uit de vriezer haalt, is als het goed is dit het eindresultaat! Ziet er super lekker uit toch, echt een taartje haha. Daarnaast smaakt het ook nog eens ontzettend lekker. Uiteindelijk hebben wij op de bovenkant nog wat pistache nootjes gedaan en de frambozen er bij geserveerd. Heeeerlijk! Wat vinden jullie van deze mooie ijstaart? Mocht je een filmpje willen zien van de bereiding van de ijstaart. Klik dan hier.

Liefs, Suze.

TAGS:EtenTips
39 Comments
Share

You May Also Like

11 december 2015

DIY – overzichtelijk geld sparen

24 juli 2016

How to: goed en overzichtelijk plannen

16 maart 2017

De ideale outfit voor jouw eerste date

3 juli 2014

Je eigen fotoboek maken, leuke herinneringen voor later

  • valerie
    8 januari 2016

    Omg, wat heerlijk dit! Dit moet ik een keer uitproberen!

    Log in om te reageren
    • Label of Suze
      valerie
      8 januari 2016

      Echt doen, het is echt heeerlijk!

      Log in om te reageren
  • Marushi
    8 januari 2016

    OMG dat ziet er echt heerlijk uit! Mooie foto’s ook. -x-

    Log in om te reageren
    • Label of Suze
      Marushi
      8 januari 2016

      Wat lief, dankjewel! X

      Log in om te reageren
  • Mariska
    8 januari 2016

    Ohh wat ziet dat er goddelijk uit! Lekker! Super handig, dat filmpje!

    Log in om te reageren
    • Label of Suze
      Mariska
      9 januari 2016

      Handig he! Zo kun je (bijna) niets fout doen haha. X

      Log in om te reageren
  • Valentinafaye
    9 januari 2016

    Ohh ik wil dit meteen maken, als ontbijt, I don’t care haha! Wat heb je trouwens een prachtige blog!

    Log in om te reageren
    • Label of Suze
      Valentinafaye
      9 januari 2016

      Heeeel goed idee, dit wil je echt niet missen haha. Wat lief, dankje!

      Log in om te reageren
  • Dascha
    9 januari 2016

    Tsjonge, wat lekker zeg!!

    xoxo
    http://www.its-dash.com

    Log in om te reageren
    • Label of Suze
      Dascha
      9 januari 2016

      Heeerlijk <3

      Log in om te reageren
  • alexa
    9 januari 2016

    och jeetje lekker!

    Log in om te reageren
    • Label of Suze
      alexa
      9 januari 2016

      Zeker een aanrader 🙂

      Log in om te reageren
  • Myrthe
    11 januari 2016

    Wauw! Het ziet er heerlijk uit, en wat een mooie foto’s!

    Log in om te reageren
    • Label of Suze
      Myrthe
      11 januari 2016

      Dankjewel!

      Log in om te reageren
  • Justine
    17 januari 2016

    Ik heb deze heel lang als ‘unread’ in mijn BL lijst laten staan want het ziet er zooo lekker uit. Dit moet ik echt een keer proberen! Thanks for sharing<3

    Log in om te reageren
    • Label of Suze
      Justine
      17 januari 2016

      Ah wat lief zeg! Zeeeker doen, hij is zo lekker 🙂

      Log in om te reageren
  • Exhislics
    27 augustus 2021

    https://buypropeciaon.com/ – Propecia

    Log in om te reageren
  • JepEvedge
    30 augustus 2021

    buy stromectol ivermectin online

    Log in om te reageren
  • InhenSala
    6 september 2021

    https://buytadalafshop.com/ – buy cialis online prescription

    Log in om te reageren
  • how long for propecia to work
    6 september 2021

    Kamagra Online

    Log in om te reageren
  • paypeusag
    7 september 2021

    viagra 100mg online

    Log in om te reageren
  • VeldEmold
    7 september 2021

    cialis coupon

    Log in om te reageren
  • Cialis
    7 september 2021

    Syphilis And Amoxicillin Clavulanate 1g

    Log in om te reageren
  • chagicy
    8 september 2021

    http://buysildenshop.com/ – generic viagra cream

    Log in om te reageren
  • Viagra
    8 september 2021

    Buy Cipro From India

    Log in om te reageren
  • erenuargo
    11 september 2021

    Propecia

    Log in om te reageren
  • Stromectol
    12 september 2021

    Alternative Al Viagra Senza Ricetta

    Log in om te reageren
  • ornabub
    14 september 2021

    http://buyzithromaxinf.com/ – azithromycin side effects

    Log in om te reageren
  • Kasioky
    17 september 2021

    Priligy

    Log in om te reageren
  • setrelp
    20 september 2021

    https://buyplaquenilcv.com/ – Plaquenil

    Log in om te reageren
  • incingofs
    21 september 2021

    Plaquenil

    Log in om te reageren
  • buy azithromycin single dose
    21 september 2021

    Recommended Amoxicillin Dosage For Bladder Infection

    Log in om te reageren
  • epidelo
    21 september 2021

    http://buypriligyhop.com/ – priligy review youtube

    Log in om te reageren
  • Plaquenil
    21 september 2021

    Viagra Ohne Rezept Kaufen Berlin

    Log in om te reageren
  • missemils
    24 september 2021

    Lasix

    Log in om te reageren
  • lycleNeft
    25 september 2021

    http://buylasixshop.com/ – Lasix

    Log in om te reageren
  • priligy (dapoxetine)
    25 september 2021

    Direct Zentel Vermin

    Log in om te reageren
  • Lasix
    25 september 2021

    Zithromax Can You Drink

    Log in om te reageren
  • Diomiunny
    26 september 2021

    Zithromax

    Log in om te reageren

Leave a Comment Cancel Comment

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Previous Post
Review: MAC lipstick – mehr
Next Post
Review: Sally Hansen Miracle gellak

Copyright © 2023 Label of Suze. All Rights Reserved.Site Powered by Suze Steenhuis