DIY: decoratie takjes met pompom bolletjes

DIY: decoratie takjes met pompom bolletjes | Label of SuzeTijd voor een vrolijke, gezellige en zomerse DIY! Vandaag gaan we aan de slag met decoratie takjes en pompom bolletjes. Een leuke en gemakkelijke DIY waar je je huis of slaapkamer lekker mee opvrolijkt. DIY: decoratie takjes met pompom bolletjes | Label of SuzeWat heb je nodig?
(1) Zoek leuke (decoratie) takjes. Bovenstaande komen van de Action, maar je kan natuurlijk ook het bos in gaan! (2) Dan een paar leuke vaasjes of glaasjes waar we de decoratie takjes in kunnen zetten. (3) En dan natuurlijk de pompom bolletjes zelf. Je kunt ze kopen bij een hobby winkel, maar tegenwoordig vind je ze ook bij de Action in verschillende kleuren en formaten ­čÖé (4) Daarnaast heb ik nog een┬álijmpistool gebruikt om de pompoms te bevestigen. Dit kun je eventueel natuurlijk ook met andere lijm doen.DIY: decoratie takjes met pompom bolletjes | Label of SuzeTijd om aan de slag te gaan!
Mocht je de decoratietakjes ook bij de Action kopen, ze zijn er in de kleur geel. Ik besloot om de takjes een ander kleurtje te geven. Zwart en wit met geel! Dit kun je gewoon gemakkelijk zelf thuis doen. Even met een spuitbus een ander kleurtje geven en dan ben je alweer klaar! Nadat je de takjes eventueel een andere kleur hebt gegeven kunnen we aan de slag met het lijmpistool. Stop de stekker in het stopcontact en laat het even een paar minuten warm worden. Hierna kun je wat lijm bevestigen op de pompoms en ze daarna op de takjes plakken.┬áZo makkelijk kan het zijn! Ideaal toch?DIY: decoratie takjes met pompom bolletjes | Label of SuzeProbeer de pompoms een beetje te verdelen over de takjes, dat geeft juist een leuk effect! Ik koos er uiteindelijk voor om nog een aantal lege decoratietakjes er tussen te zetten. Als laatste verdeel je de takjes over de flesjes en je bent klaar om ze een mooi plekje te geven in je huis of slaapkamer. Zo zie je maar weer, met maar een paar materialen kun je al zoiets leuks maken ­čÖé┬áLeuk voor in het najaar,┬áom deze decoratie takjes te vullen met witte of herfstkleurige pompom bolletjes. Veel succes met deze DIY!

Liefs, Suze.

Leave a Comment