Ditverzinjeniet.nl – Originele cadeaus | Label of Suze

Ditverzinjeniet.nl – Originele cadeaus | Label of SuzeNa de afgelopen zonnige dagen is het tijd om alvast in de stemming te komen voor de lente. Vandaag heb ik een origineel en vrolijk fotokoord voor jullie. Zeker leuk om als cadeautje te geven!Ditverzinjeniet.nl – Originele cadeaus | Label of SuzeDitverzinjeniet.nl – Originele cadeaus | Label of SuzeHoe leuk is dit Mustard Clipit fotokoord?! Ik koos zelf om voor de flamingo’s te gaan. Super schattig! Tegenwoordig zijn de poloraid foto’s weer helemaal in, deze kleine foto’s kun je hier perfect aan ophangen.

Zoals je kunt zien kun je heel makkelijk je foto vastmaken aan de paperclip. Ik heb de slinger nu een plekje gegeven op mijn slaapkamer. Het staat super gezellig en vrolijk 😉 Met mijn verjaardag ga ik hem zeker gebruiken om leuke kaartjes aan op te hangen. Je hebt deze slinger in allerlei verschillende varianten. Zo hebben ze het Clipit fotokoord met sneakers, flamingo’s, feestelijke vlaggetjes, camera’s en met ondergoed aan de waslijn. Het fotokoord heeft zes verschillende clipjes en kun je vast maken door middel van twee zuignappen die erbij zitten.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit koord vinden! Welke zouden jullie kiezen?

*

Liefs, Suze.