Ditverzinjeniet.nl – Originele cadeaus | Label of Suze

Ditverzinjeniet.nl – Originele cadeaus | Label of SuzeVandaag heb ik twee hele leuke tips voor jullie. En beiden zijn het tips om je spullen op te bergen. Ideaal toch?! Maar niet op een standaard manier, maar juist op een leuke manier. Ben je al benieuwd geworden? 🙂 Ditverzinjeniet.nl – Originele cadeaus | Label of SuzeHoe leuk is dit kleine koffertje? Ik vind het zo schattig! Zoals je ziet zijn mijn visitekaartjes al aardig oud… (Herinnering aan mezelf dat ik snel nieuwe moet maken) Maar het gaat even om het idee. Zoals je ziet passen ze perfect in deze leuke houder. Het metalen koffertje biedt ruimte aan zo’n 25 visitekaartjes. Het heeft een fluwelen bekleding met een extra vakje, zodat je je eigen visitekaartje snel kan pakken. De slotjes schuif je opzij en het koffertje gaat open, net zoals bij een echt koffertje. En natuurlijk heeft hij ook een minihandvat. De minikoffer voor visitekaartjes is verkrijgbaar in de kleur zilver en zwart.

Toen ik dit zag vond ik het meteen geweldig. Ik heb nu altijd mijn visitekaartjes los in mijn portemonnee zitten. Gelukkig is dat nu verleden tijd en kan ik ze netjes in dit kleine koffertje bewaren. Het koffertje heb ik nu standaard in mijn tas zitten. Gelukkig weegt het bijna niets, dus is het makkelijk om mee te nemen.Ditverzinjeniet.nl - Opbergen en opruimen | Label of SuzeZoals jullie wel weten ben ik gek op reizen, citytrips maken en op vakantie gaan. Deze Kikkerland Travel waszak komt dan ook heel goed van pas. Voor aankomend jaar heb ik nog geen reisjes op de planning staan, maar hopelijk gaat daar snel verandering in komen. Want dan gaat deze waszak zeker met me mee! Ditverzinjeniet.nl - Opbergen en opruimen | Label of Suze Ditverzinjeniet.nl - Opbergen en opruimen | Label of Suze Ditverzinjeniet.nl - Opbergen en opruimen | Label of SuzeDe Travel waszak is gemaakt van polyester en is op te vouwen tot een heel klein en licht zakje. Het heeft een karabijnhaak, die je kunt vastmaken aan je rugzak. De zak sluit met een koord en heeft in totaal een inhoud van 20 liter. Er kan dus heel veel vieze kleding in de waszak. Hij is leverbaar in twee patronen: een waszak met vliegtuigen of een waszak met de wereldkaart. Daarnaast is het nu helemaal niet meer vervelend om je vieze was op te bergen, van deze waszak word je al heel erg vrolijk 🙂 Wat vinden jullie van deze twee gadgets? 

Liefs, Suze.