Ditverzinjeniet.nl – Invotis Vinyl klok | Label of Suze

Ditverzinjeniet.nl – Invotis Vinyl klok | Label of SuzeVandaag heb ik echt het perfecte cadeau voor je vader, broer, vriend, oom en ga zo nog maar even door. In ieder geval is het echt een mannen cadeau. It’s time to play!Ditverzinjeniet.nl – Invotis Vinyl klok | Label of SuzeNatuurlijk heb ik het over deze klok. Ik zag deze prachtige LP klok op de site van Ditverzinjeniet.nl en ik vond hem echt fantastisch! Hij ziet er heel “echt” uit. Deze klok is gemaakt van een echte LP. Hier zijn drie simpele, witte wijzers op aangebracht die de tijd aangeven. Het label van de LP is nog goed te zien, zodat het duidelijk is dat het om een echte plaat gaat. Elke klok is gemaakt van een andere LP en daarmee is elke klok dus hartstikke uniek. Ditverzinjeniet.nl – Invotis Vinyl klok | Label of SuzeDe klok zelf is er licht en daarnaast is de doorsnede 30 cm. Niet te groot en niet te klein! Ik ga de klok een mooi plekje geven op mijn kamer, ik ben er heel erg blij mee. Mijn vader was stiekem een beetje jaloers, dus mocht je vader binnenkort jarig zijn. Misschien is dit dan een optie. Natuurlijk kunnen vrouwen dit ook leuk vinden, maar ik denk dat mannen vooral fan zullen zijn! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze originele klok vinden. Hadden jullie er al eens van gehoord?

Liefs, Suze.