Ditverzinjeniet.nl - Happy Birthday caketopper met verlichting

Jullie weten inmiddels wel dat ik heel erg kan uitkijken naar mijn verjaardag. Ik vind het altijd zo leuk om jarig te zijn 🙂 Helaas mag ik nog heel lang wachten aangezien ik in juni jarig ben. Maar, misschien zijn jullie binnenkort wel jarig?! Ik heb in ieder geval een hele leuke “verjaardags“gadget voor jullie. Lees je mee?  Ditverzinjeniet.nl - Happy Birthday caketopper met verlichtingVandaag laat ik jullie de Suck UK Happy Birthday caketopper met verlichting zien. Ik zag dit op de site van Ditverzinjeniet.nl en ik dacht meteen. Deze moet ik hebben! Zoals de naam het al zegt is het een decoratie die je in je taart, cake of ander lekkernij kan stoppen. Het is natuurlijk niet zomaar een decoratie, maar een decoratie met verlichting.Ditverzinjeniet.nl - Happy Birthday caketopper met verlichting Ditverzinjeniet.nl - Happy Birthday caketopper met verlichtingZoals je aan de achterkant ziet zitten er drie kleine batterijtjes in. Deze zijn bij de caketopper bij in begrepen 🙂 Ditverzinjeniet.nl - Happy Birthday caketopper met verlichtingVia dit knopje zet je de gadget aan! Ditverzinjeniet.nl - Happy Birthday caketopper met verlichtingDaar is ‘ie dan. Hoe gezellig ziet dit eruit? Ik vind het zo leuk haha. Om de beurt begint er dus wat te knipperen in de caketopper. De gadget maakt paar keer een ronde en daarna gaat hij vanzelf uit. Daarna kun je het knopje gewoon weer indrukken 🙂  Ditverzinjeniet.nl - Happy Birthday caketopper met verlichting De taarttopper is geïnspireerd op een knipperend neon reclamebord zoals je veel in Amerika ziet. De letters worden verlicht door LED-verlichting en knipperen afwisselend van elkaar in een bepaalde volgorde. Hij is 13,5 x 9 x 1,5 centimeter en weegt 40 gram 🙂Ditverzinjeniet.nl - Happy Birthday caketopper met verlichtingJe hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je nu een saaie versiering hebt op je taart. Dit is toch veel leuker als die standaard kaarsjes? Wat vind jij?

Liefs, Suze.