Ditverzinjeniet.nl - Candy Grabber Snoepmachine

Woehoeeeee, ik heb mijn eigen mini kermis. Ik ben zo blij jongens, hoe leuk is dit! Twee weekenden geleden was er bij mij in het dorp kermis, ik kijk daar altijd naar uit omdat ik het zo leuk vind. Nu mocht ik bij Ditverzinjeniet.nl wat leuke dingen uitzoeken, waaronder dus deze geweldige automaat 🙂 Ditverzinjeniet.nl - Candy Grabber SnoepmachineNu hoef ik nooit meer te wachten op de kermis in mijn dorp, want nu heb ik zelf een kermis in huis 🙂 Deze Candy Grabber Snoepmachine werkt op batterijen en maakt geluid haha. Onder aan dit bericht staat een filmpje die je kunt bekijken. Ditverzinjeniet.nl - Candy Grabber SnoepmachineHet formaat van de snoepmachine is 27 x 20 x 35 cm. Oké ik hoor je al denken, wat moet je toch met zo’n snoepmachine? Maar zoals ik al zei ben ik gek op de kermis en daarnaast lijkt het me zo leuk om dit met mijn verjaardag op tafel te zetten en te gaan spelen.Ditverzinjeniet.nl - Candy Grabber Snoepmachine Ditverzinjeniet.nl - Candy Grabber SnoepmachineZoals je ziet zitten er muntjes bij die je erin kunt gooien, dan begint de machine te werken en hoor je een leuk “kermis” muziekje 😉 Met de knoppen/panelen kun je je grijper bedienen. Eigenlijk hoef ik dit jullie helemaal niet uit te leggen, want het werkt precies hetzelfde als op de kermis. Ditverzinjeniet.nl - Candy Grabber Snoepmachine Ditverzinjeniet.nl - Candy Grabber Snoepmachine

De snoepjes kreeg je er dan weer niet bij, dus die heb ik zelf even gekocht 🙂 Aan het begin was het even oefenen, maar als je het eenmaal door hebt dan heb je zo heel veel snoepjes te pakken! Wat vinden jullie van mijn snoepmachine?

Liefs, Suze.