Denim days with Nubikk ?

Waar blijft de lente? Vandaag heb ik voor jullie sinds een lange tijd weer een artikel over mijn favoriete schoenen. Kijk je mee? Woehoeee mijn eerste blogpost in 2018 en overmorgen is het 1 april haha. In april bestaat Label of Suze 5!!! jaar. Ik kan niet geloven dat het alweer zo lang is. Echt bizar.Denim days with Nubikk ?Maar goed, na een lange tijd heb ik eindelijk weer wat tijd gevonden om wat foto’s te maken voor jullie.

Het merk Nubikk leerde ik kennen door middel van mijn broer. Hij had daar schoenen gekocht en ik vond ze zo vet. Ik kende het merk nog niet, dus zo nieuwsgierig als dat ik was 😉 besloot ik het maar eens even op te zoeken en jeetje wat hadden ze toffe sneakers. Ik had al meteen drie favorieten, oeps. Maar aangezien ik een lichtelijke schoenverslaving heb leek het me niet verstandig om een paar te bestellen…Denim days with Nubikk ?Totdat ik in december weer eens terecht kwam op de site en daar nogmaals naar bovenstaande schoenen keek. Wat bleek nou, er was nog maar een paar beschikbaar in maat 36. Dus je snapt het wel, het voelde als meant to be… Aangezien de schoenen niet bepaald goedkoop waren, maar ik toch bang was dat ik ze anders nooit meer zou kunnen bemachtigen (onzin natuurlijk), besloot ik ze toch meteen te bestellen.

Toen ze eenmaal besteld waren, hoopte ik stiekem nog dat de maat niet zou passen, zodat ik mijn ouders en vriend niet weer hoefde uit te leggen / over te halen waarom ik weer schoenen had gekocht. Maar je raadt het natuurlijk al, ze kwamen binnen en het was liefde op het eerste gezicht. En natuurlijk paste ze echt perfect, liepen ze perfect en waren ze gewoon perfect.Denim days with Nubikk ?Helaas heb ik ze nog maar drie keer aangehad, omdat het weer het niet toelaat. Dus laten we allemaal even heel hard duimen dat de temperaturen even flink omhoog gaan, zodat ik elke dag kan gaan shinen met deze fantastische sneakers. Wat vinden jullie van mijn schoenen? Kende jullie het merk al? 🙂

Liefs, Suze.