DefShop - sneakers & slippers | Label of Suze

DefShop - sneakers & slippers | Label of SuzeVandaag laat ik jullie mijn nieuwe sneakers en slippers zien die ik ontving via DefShop. Ik heb het al zo vaak gezegd, maar ik kan gewoon echt niet meer wachten totdat we weer zonder jas en met blote benen naar buiten toe kunnen!DefShop - sneakers & slippers | Label of Suze DefShop - sneakers & slippers | Label of Suze DefShop - sneakers & slippers | Label of Suze DefShop - sneakers & slippers | Label of SuzeAl zo lang had ik deze prachtige Adidas Superstar Founda Sneakers via DefShop op het oog. Vanaf het begin dat deze schoenen “populair” werden vond ik ze al helemaal geweldig en nu heb ik ze dan eindelijk! Ik vond het lastig om de goede maat te kiezen haha. Normaal heb ik altijd maat 37 en heel af en toe 36. Deze schoenen waren er in maat 37 1/3 en 36 2/3. Ik besloot voor de maat 37 1/3 te gaan. Helaas was dit echt te groot en heb ik ze toch geruild voor maat 36 2/3. Deze zitten perfect en sluiten mooi aan 🙂 De schoenen lopen daarnaast echt heeeerlijk. Ze zijn best breed, wat ik zelf heel erg fijn vind. Ik krijg altijd snel last van mijn tenen als schoenen drukken. Bij deze schoenen heb je daar gelukkig helemaal geen last van. De schoenen zijn makkelijk te combineren en ik weet nu al dat ik ze deze zomer heel erg veel ga dragen. Hopelijk ga ik ze ook zo mooi wit houden haha 😉DefShop - sneakers & slippers | Label of Suze DefShop - sneakers & slippers | Label of Suze DefShop - sneakers & slippers | Label of Suze DefShop - sneakers & slippers | Label of SuzeHoe mooi zijn deze Havaianas via DefShop?! Ik had helemaal geen teenslippers meer… Dus toen ik deze slippers zag kwam dat heel goed uit. Nu heb ik eindelijk weer teenslippers en ook nog eens hele goede! Dit is de eerste keer dat ik Havaianas heb, dus ik heb er verder nog geen ervaring mee. Ze lopen daar in tegen wel ontzettend fijn (ik heb ze in huis al gedragen haha) en ik denk dat ik ze deze zomer vaak aan zal hebben. Ik heb gekozen voor maat 35/36 in plaats van 37/38, omdat ik las dat de maten nogal groot uit vielen. Dit klopt! Deze maat is dan ook perfect voor mijn voeten.

Ik koos expres voor een wat neutralere kleur qua slippers, zodat ik ze makkelijk kan combineren. Hebben jullie zelf ook teenslippers van het merk Havaianas? En, wat vinden jullie van mijn Adidas schoenen? Ik ben benieuwd 🙂

*

Liefs, Suze.