Birambi - review Label of SuzeAfgelopen weekend lag er weer een heel leuk pakketje in mijn brievenbus. Ongeveer een maand geleden vertelde ik jullie in dit artikel over een webshop die ik had ontdekt. Namelijk: Birambi. Vandaag heb ik een review voor jullie over twee verschillende armbandjes die ze verkopen. 

Birambi - review Label of SuzeDe armbandjes waren heel leuk ingepakt, en zoals je ziet zaten er wat leuke en persoonlijke berichtjes bij. Altijd leuk om te krijgen. Het eerste armbandje dat ik in het pakketje vond is met 1 donker sterretje, ik vind hem echt ontzettend mooi.

Birambi - review Label of SuzeBirambi - review Label of SuzeIn het pakketje zat nog een een klein pakje, met namelijk nog een zilverkleurig armbandje, ook met sterretjes. Birambi - review Label of SuzeBirambi - review Label of SuzeDit zijn ze beide, hoe leuk zijn de sterretjes!? Ik vind ze ontzettend schattig en ze passen heel erg goed bij elkaar. Speciaal voor de feestdagen verkoopt Birambi deze leuke armbandjes. Daarnaast kun je ook je eigen boodschap toevoegen. Leuk cadeautje voor kerst voor een vriendin, moeder of familielid. De armbandjes zijn te koop voor een hele fijne prijs, neem zeker een kijkje in de webshop.

Birambi - review Label of SuzeZoals je ziet passen de armbandjes heel er goed bij elkaar. Wat ik helemaal fijn vind, is dat ik het voorste armbandje kan verstellen. Omdat de meeste armbandjes bij mijn polsen vaak te groot zijn is dit ideaal voor mij. Ook het armbandje met de donkere ster vind ik heel erg mooi en subtiel. Ik ben er ontzettend blij mee! Wat vinden jullie van de armbandjes?

Liefs, Suze.