Markthal in RotterdamEcht, hier moet je heen! Toen Anouk en ik aankwamen in Rotterdam vroegen we aan een meneer waar we echt heen moesten in Rotterdam, dus “leuke” plekjes die je zeker moet bezoeken als je in Rotterdam bent. Hij zei dat een eindje verderop de Markthal was geopend, een gebouw met een mix aan winkels, markten, horeca, appartementen en parkeren. Als je gek bent op (gevarieerd) lekker en veel verschillend eten, moet je er zeker een kijkje gaan nemen!

Markthal RotterdamDeze foto hebben jullie misschien al voorbij zien komen op mijn Facebook pagina van vorige week, maar zo ziet de Markthal er van binnen uit, echt heel gaaf met al die verschillende kleuren!

Markthal RotterdamMarkthal RotterdamMarkthal RotterdamMarkthal RotterdamMarkthal RotterdamMarkthal RotterdamMarkthal RotterdamMarkthal RotterdamHoe heerlijk en mooi ziet dit er allemaal wel niet uit? Wat veel en gevarieerd eten hebben ze daar zeg. Alles zag er heel erg goed verzorgd, netjes en schoon uit. Echt geweldig. Zoals je hier boven op de foto’s kunt zien is het assortiment dus ontzettend breed en daarnaast ziet de uitstraling en vormgeving er ook heel erg leuk uit. Het eten daar is gewoon fotogeniek dat je er wel een foto van moet maken haha. Wat vinden jullie van de foto’s? Zijn jullie er al geweest?


Liefs, Suze.