De lente in met Loavies | Label of Suze

Aangezien ik deze maand echt met mezelf afgesproken heb om weinig tot geen kleding te kopen, mag ik natuurlijk wel gewoon kijken 😉 Bij Loavies zag ik weer ontzettend veel moois in de webshop. De lente in met Loavies | Label of SuzeZoals je ziet heb ik hierboven vooral gekozen voor pastel kleuren. Eigenlijk viel mij dit nadat ik de collage klaar had pas op. Ik ben echt gek op deze kleurtjes en ze blijven zo leuk en makkelijk te combineren. Lekker zomers en daarnaast ook perfect om te dragen in de lente en het najaar.

De blauwe top vind ik echt zo gaaf. Vooral omdat de top driekwart mouwen heeft vind ik hem echt ideaal. Als het wat kouder is kun je het mooi dragen met een los vallend jasje. Bijvoorbeeld het suède jasje dat je links ziet. Prachtig kleurtje en een mooi model 🙂

Natuurlijk mogen we de (home) accessoires niet vergeten. Het fluffy kussen komt altijd van pas. Bij een mooie witte slaapkamer past ‘ie perfect. Dan de mok met de quote. Tegenwoordig vind ik ze zo leuk! Ik begin vast met sparen voor mijn eigen mokken collectie haha. De kleur van de portemonnee met sterren, wat vinden jullie daar van? I love it. Perfect peach kleurtje en ook leuk om als clutch te dragen. Wat vinden jullie van de collectie van Loavies? Hebben jullie al favorieten?

Liefs, Suze.