De laatste dag van 2015... | Label of Suze

De laatste dag van 2015... | Label of SuzeDonderdag 31 december 2015. Het is vandaag gewoon Oudjaarsdag… Ik kan er stiekem nog steeds niet aan wennen, maar over een paar uur zitten we gewoon in 2016.ย 

2015 was voor mij een jaar waarin ontzettend veel dingen veranderd zijn. Dit bedoel ik dan vooral positief! Natuurlijk zijn er ook minder leuke dingen gebeurd, maar daar ga ik het vandaag op de laatste dag van 2015 niet over hebben ๐Ÿ˜‰ Het leek me leuk om een aantal hoogtepunten die ik heb meegemaakt in 2015 op een rijtje te zetten! Leuk om eens terug te kijken op het afgelopen jaar.

  • Vanaf januari 2015 besloot ik om gezond te gaan eten en te gaan sporten. Misschien was dit wel mijn voornemen voor 2015. Helaas heeft dit niet lang geduurd haha. Maar goed, een aantal maanden geleden heb ik het weer opgepakt en het gaat ontzettend goed. Ik voel me fit, energiek en daarnaast zit ik lekker in mijn vel ๐Ÿ™‚
  • In april besloot ik om eens wat anders te doen met mijn haren. Ik ging naar Sigrid toe en koos voor de Balayage techniek in mijn haren. Ik ben er op dit moment nog steeds ontzettend blij mee! Je ziet namelijk nog steeds een mooie overgang in mijn haar van donker naar wat lichter.
  • Op 8 april werd mijn moeder 50 jaar en hadden we een erg leuk feestje. Op 14 april bestond Label of Suze alweer 2 jaar!
  • In juni werd ik 20 jaar en behaalde ik mijn MBO diploma voor Grafisch Vormgever.
  • In augustus ging ik samen met Anouk op vakantie naar Alicante. Ik wil nog steeds zo graag terug! Het was zo leuk en mooi ๐Ÿ™‚
  • Ook besloot ik om in december mijn hele slaapkamer over hoop te halen en in een nieuw jasje te steken. Ik ben er nog steeds zo blij mee!

Een aantal leuke dingen op een rijtje wat je stiekem zo snel vergeet. Dat is dus handig aan een blog hebben, zo kun je makkelijk alles terug vinden wat je het afgelopen jaar hebt gedaan.

De laatste dag van 2015... | Label of SuzeIn 2016 hoop ik nog steeds met heel veel plezier aan mijn blog te werken en hoop ik vaker outfitposts te kunnen delen. Verder heb ik geen voornemens of doelen die ik graag wil behalen. Ik zie het allemaal vanzelf wel. Doen jullie wel aan voornemens? Ik moet vandaag nog werken tot 17.15 uur. In de avond ga ik samen met een vriendin naar een oud en nieuw feest waar ik heel veel zin in heb. Mijn outfit hangt er ook al klaar voor ๐Ÿ˜‰ Gaan jullie nog leuke dingen doen?ย Ik wens je in iedergeval een heel fijn oud en nieuw en heeel veel geluk in 2016!

Liefs, Suze.