Mijn dagelijkse make-up

Mijn dagelijkse make-up | Label of SuzeHet is langer dan twee jaar geleden dat ik jullie mijn make-up routine liet zien. Ik was me aan het opmaken en toen bedacht ik me opeens dat het misschien leuk zou zijn om mijn “dagelijkse” make-up te fotograferen. Zijn jullie benieuwd hoeveel en welke producten ik gebruik? Mijn dagelijkse make-up | Label of SuzeIk begin in de ochtend met een dagcrème van Nivea. Nadat de crème is ingetrokken in mijn huid kies ik de foundation van No7. Nadat de foundation is aangebracht poeder ik mijn gezicht af met poeder. Ook van het merk No7.Mijn dagelijkse make-up | Label of SuzeAls mijn foundation en poeder erop zitten begin ik met de blush. Ik gebruik hier gewoon een budget blush voor van Essence. Deze is echt heel fijn en blijft ook lang zitten. Het lijkt nog al roze, maar dat valt op zich wel mee.

Als ik daar klaar mee ben vul ik mijn wenkbrauwen in met het kleine wenkbrauw palette van Catrice. Deze poeder breng ik aan met een kwastje. Ik gebruik de lichtste kleur op mijn wenkbrauwen. Ook dit product is lekker budget, maar daar in tegen blijft hij heel erg goed zitten. Echt mijn favoriet!Mijn dagelijkse make-up | Label of SuzeAlweer als laatste gebruik ik de wimper krultang voor mijn wimpers. Daarna breng ik het oogpotlood van Deborah Milano aan op mijn waterlijn en tot slot gebruik ik de mascara van No7. Mijn dagelijkse make-up | Label of SuzeEn zo simpel kan het zijn. Dit zijn alle producten die ik op dit moment gebruik. Zoals je ziet gebruik ik veel van het merk No7. Ik blijf dit echt een geweldig merk vinden, ook al is het niet erg budget vriendelijk. Je doet er daarentegen echt heel lang mee, dus ik vind het zeker mijn geld waard. Ik ben benieuwd, wat voor make-up gebruiken jullie dagelijks? Laat het me weten 🙂

Liefs, Suze.

Recent Comments

Leave a Comment