Cupcakes 4 Ever - love at first bite | Label of Suze

Cupcakes 4 Ever - love at first bite | Label of SuzeGisteren had ik een afspraak in Arnhem. Op de terugweg liep ik langs het winkeltje van Cupcakes 4 Ever. Het zag er zo leuk uit dat ik besloot om even naar binnen te lopen. Cupcakes 4 Ever - love at first bite | Label of SuzeNatuurlijk ging ik niet met lege handen weer naar buiten. Oeps! Het was een ontzettend klein en schattig winkeltje. Leuk aangekleed, netjes en strak. Helemaal mijn stijl. Zodra je binnenkomt zie je in de vitrine meteen allemaal verschillende cupcakes staan. Op de site staat een korte omschrijving waarom Charlotte de eigenaresse dit winkeltje is begonnen:

Ik heb in zes landen (acht steden) gewoond. Mijn cupcakes laten u delen in de smaken van de landen waar ik met zoveel plezier gewoond heb. Daar komt mijn liefde voor cupcakes vandaan. De geur van kaneel in mijn Mexican Chocolate Cupcakes doet me denken aan mijn jeugd en het aroma van Mocha Coffee Cupcakes omarmt me in Aloha. De Coconut Cupcakes nemen me mee naar een hangmat onder een palmboom in El Salvador en de Rum Soaked Raisin en Custard Cream Cupcakes doen me denken aan zonnige dagen in Puerto Rico. En nu, hier in mijn nieuwe huis in Nederland, de heerlijke geur van Stroopwafel Cupcakes die uit de oven komt.

Voor mij: een liefdesavontuur!Cupcakes 4 Ever - love at first bite | Label of SuzeHierboven zie je de overheerlijke cupcakes die ik kocht. 6 voor €15,-. Ze verkopen niet alleen cupcakes, maar ook (kleine) taarten. De cupcakes worden helemaal met de hand gemaakt en ze maken gebruik van de beste ingrediënten.Cupcakes 4 Ever - love at first bite | Label of SuzeIk koos voor de cupcake Cookies ‘n Cream > Chocoladefudge cupcake met een cookies ‘n creamfrosting en een Oreokoekje. Lady in Red > Klassieke roodfluwelen cupcake met een laagje verrukkelijke frosting van zachte kaas. Hazelnoot > met kleine nootjes.Cupcakes 4 Ever - love at first bite | Label of SuzeViva Mexico > Kruidige chocoladefudge cupcake met een kaneelfrosting en geraspte Mexicaanse chocola. Snickerdoodle > Een kaneelbroodje in een cupcake. Vanillecupcake met laagjes kaneelsuiker met een vanillefrosting, en kaneelsuiker overgoten met vanilleglazuur. Bounty Hunter > Chocoladefudge cupcake met chocolade ganachevulling, met een cocosfrosting en cocosvlokken en een mini Bounty reep.

Klinkt goed toch!? 🙂 Mocht je benieuwd zijn naar de overige smaken die ze hebben, neem dan even een kijkje op de site. Ik ben in ieder geval ontzettend enthousiast. Dus mocht je binnenkort iets te vieren hebben, bij deze dus een overheerlijke tip!

Liefs, Suze.