COSTES - Boot Leather Lace Up

Omdat je niet genoeg schoenen kunt hebben, laat ik jullie vandaag mijn prachtige enkellaarsjes met hak van de Costes zien 🙂 Perfect voor de herfst die er nu toch echt aan zit te komen.  COSTES - Boot Leather Lace UpCOSTES - Boot Leather Lace UpIn de zomervakantie ging ik samen met mijn moeder een dagje shoppen in Tilburg. We begonnen bij de winkels van Roy en Rian Donders en besloten daarna richting de stad te gaan 🙂 Het was die dag echt slecht weer… Alleen maar regen, dus ik kwam eigenlijk toen al helemaal in de herfst sfeer haha. De eerste winkel die we in de stad inliepen was de Costes en ik zag meteen deze prachtige schoenen staan.

Perfecte laarsjes met een perfecte hak. Een dikke blokhak waar je altijd zo op weg loopt. Vooral de kleur sprak me erg aan, dus ik besloot ze te passen! Verrassend genoeg zat maat 36 echt perfect. Normaal heb ik toch vaak maat 37 van schoenen. COSTES - Boot Leather Lace UpVooral het detail op de achterkant vind ik zo leuk! Een mooie veter wat je nu tegenwoordig vaak voorbij ziet komen. Voor de rest is de schoen lekker strak, dus dat detail maakt het helemaal af. Aan de binnenkant van de schoenen zit gewoon een rits, dus je kunt ze makkelijk aan en uit trekken. Ik heb ze nu al een aantal keer aangehad en gelukkig heb ik geen blaren gehad 😉 COSTES - Boot Leather Lace UpDe prijs van de schoenen was wel aardig aan de hoge kant. Ze kostten namelijk €99,95. Maar dan heb je wel echt super mooie schoenen met een prachtige kleur. Ik ga ze deze herfst vast en zeker vaak dragen. Ik kijk er nu al naar uit! Mocht je ze ook willen kopen, je kunt ze hier bestellen. Wat vinden jullie van deze schoenen? 🙂 Let me know!

Liefs, Suze.