Conceptstore The Upperside in Enschede

Woohoo! Precies een week geleden, op vrijdag 2 september was ik aanwezig bij een super leuk blog event in Enschede. Samen met negen andere bloggers namen we een kijkje bij de nieuwe Conceptstore The Upperside. 🙂Conceptstore The Upperside in EnschedeConceptstore The Upperside in Enschede Conceptstore The Upperside in EnschedeWe verzamelden ons gezellig met zijn allen bij de Broodbode en we begonnen deze middag met een heerlijke, goed (gevulde) en verzorgde lunch. Ik was nog nooit eerder bij de Broodbode geweest. Maar jeetje, ik ben echt helemaal fan! Een prachtig pand, op een prachtige plek, met onder andere heerlijke broodjes, sapjes en nog veel meer.

“Ambachtelijk gebakken brood en belegd met kakelverse ingrediënten.”Conceptstore The Upperside in EnschedeZoals je ziet is daar helemaal niets aan gelogen. Wat een heerlijke broodjes! We hadden echt veel keus, dus daar heb ik zeker gebruik van gemaakt 😉 De broodjes zijn helemaal goed gekeurd en ik ga daar zeker snel weer terug komen! Conceptstore The Upperside in Enschede Conceptstore The Upperside in Enschede Conceptstore The Upperside in EnschedeAls ik deze foto zie loopt spontaan het water me weer in de mond. Wat waren deze zelfgemaakte brownies lekker zeg. Ook weer zoveel smaak en ze vulde echt ontzettend goed 🙂 Na al dit lekkers had ik zeker een goede bodem gelegd. Tijd om aan de slag te gaan!Conceptstore The Upperside in EnschedeDaar zijn we dan, bij Conceptstore The Upperside! De conceptstore is gevestigd aan de Havenstraatpassage in Enschede. De Havenstraatpassage is een van de oudste winkelstraten van Nederland 🙂 In deze straat vind je een heel aanbod aan allemaal kleine ondernemingen, verschillende en unieke winkeltjes. De huur is relatief laag, waardoor het voor deze kleine ondernemingen betaalbaar is om een pand te huren. Iedereen kan hier voor iets leuks terecht en daarnaast is het ook nog eens een hele gezellige straat. Ben je al nieuwsgierig geworden?Conceptstore The Upperside in EnschedeConceptstore The Upperside heeft in totaal 90 plekken voor ondernemers die daar een plank, tafel of rek kunnen huren vertelde Mariël, de eigenaresse van de winkel. Hier kunnen zij dan hun eigen spulletjes uitstallen en mooi inrichten. Eigenlijk heb je dus gewoon allemaal mini winkeltjes in een grote winkel. Ik ben in ieder geval helemaal fan! Conceptstore The Upperside in EnschedeHet assortiment is echt waanzinnig. Wat een mooie en unieke producten heb ik gezien. Doordat er natuurlijk zo veel verschillende ondernemers producten verkopen, kijk je echt je ogen uit. Van prachtige kaarten, cadeaupapier, lampen, baby kleding, dames kleding, accessoires en sieraden tot aan speelgoed, tape en interieur spullen. Eigenlijk kon ik nog wel even doorgaan, maar hieronder heb ik een sfeervideo voor jullie gemaakt! Alvast een voorproefje, zodat je eigenlijk zelf binnenkort langs moet gaan 😉
Conceptstore The Upperside in EnschedeNa deze leuke middag ging ik zeker niet met lege handen naar huis. Ik kreeg een hele zware en goedgevulde goodiebag mee naar huis 🙂 Toen ik thuis alles aan het “uitpakken” was voelde ik me net jarig haha. Wat een leuke dingen zaten er in. Ontzettend veel mooie kaarten, sieraden, een toffe camerariem, diverse kortingscodes/cadeaubonnen en nog veel meer moois. Hierboven zie je de prachtige poster van Vormgevoel. Ik heb hem zelf in deze lijst gedaan en een mooie plekje op mijn kamer gegeven. En hoe leuk is de illustratie van het blad? Op de rechter foto zien jullie een deel van de armbandjes die ik kreeg, lekker zomers en nu al mijn favorieten! 🙂Conceptstore The Upperside in EnschedeConceptstore The Upperside is dinsdag t/m zaterdag geopend en ook op koopzondagen. Mocht je binnenkort een kijkje gaan nemen, bereid je dan alvast voor op super veel leuke dingen. Want je gaat zeker weten niet met lege handen naar huis haha! 🙂

Liefs, Suze.