Comfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nl

Nu ik al een aantal weken vanuit huis werk, vind ik het fijn om in de avond en in het weekend comfy kleding te dragen. Vandaag laat ik je mijn favorieten van LASCANA zien en ga ik het hebben over onder andere een sweatbroek, playsuit en een legging.

1. Bench sweatbroek
Comfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nlHet weer is de laatste tijd nogal wisselvallig, zo kan het opeens weer flink afkoelen. De sweatbroek van Bench zorgt er in ieder geval voor dat ik het niet meer koud krijg 😉 Deze heerlijke joggingbroek heeft een prachtige, neutrale kleur en is daardoor makkelijk te combineren met diverse shirts of truien. De broek is voorzien van zakken en kun je door middel van de twee touwtjes naar wens strakker maken.Comfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nl

Comfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nlDe broek heeft aan de bovenkant een elastieken boord en ook aan de onderkant van de pijpen zitten twee elastieken boordjes.  Dit is voor mij echt een musthave. Ik vind het namelijk belangrijk dat een joggingbroek aan de onderkant, bij de pijpen, lekker strak zit 🙂Comfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nlEigenlijk wil je deze broek nooit meer uit, want de binnenkant is heerlijk zacht. De broek is vervaardigd uit 60% katoen en 40% polyester. Ik heb er zelf voor gekozen om de broek in een grotere maat te bestellen dan dat ik normaal heb, omdat ik het persoonlijk fijner vind als een joggingbroek wat losser zit. Deze broek zit bij mij dan ook wat aan de losse kant!Comfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nl

2. Calvin Klein leggingComfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nlNaast een sweatbroek vind ik een legging ook heerlijk om te dragen! Eerder droeg ik een legging eigenlijk alleen met sporten, maar ik vind het tegenwoordig heerlijk om lekker in een legging rond te lopen en er een grote trui of een groot t-shirt op te dragen 🙂 Aangezien ik best wel klein ben (160 cm), is het soms lastig om een legging te vinden die niet veel te lang is, waardoor je vaak, onder bij je enkels, nog veel stof over hebt.Comfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nlDeze legging van Calvin Klein zit heerlijk. Ik was eerst bang dat hij niet heel erg elastisch was, maar dat is hij dus wel! Hij vormt zich goed naar je lichaam en ook de lengte is perfect. Ik heb nog bij mijn enkels nog wel wat stof over, maar omdat hij zo nauw aansluit aan je lichaam heb je daar geen last van. Je voelt de legging bijna niet als je hem aan hebt, waardoor hij heel comfortabel is om te dragen!Comfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nlOnderaan heeft de legging een klein boordje die strak aansluit op je enkels. Doordat de legging zo elastisch is, hoef je niet bang te zijn dat hij te strak zit. De legging heb ik besteld in een maat M en hij zit perfect. Ik vind het namelijk niet fijn als de band van een legging te strak in mijn buik zit, maar ook dit zit perfect 🙂 Naast de basic leggings heeft Lascana ook heel veel andere leuke sportbroeken met leuke printjes!Comfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nl

Comfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nlDe legging komt tot net boven mijn navel en zakt niet af. Je kunt er dus voor kiezen om hem dagelijks te dragen, maar je kunt er natuurlijk ook in sporten, nu thuis en hopelijk over een tijdje weer in de sportschool. Voor nu gebruik hem als comfy & chill legging en dat bevalt me meer dan prima haha.

3. Playsuit als nachtkledingComfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nlHoe leuk is deze playsuit? De kleur, het model en de ruffles bij de pijpen maken deze playsuit écht uniek. De prachtige kleur en het fijne materiaal zorgen ervoor dat hij er chique uit ziet. De playsuit is eigenlijk bedoelt als nachtkleding voor in de zomer, maar stiekem is hij ook heel leuk om zo te dragen op een warme dag.Comfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nlDe playsuit is vervaardigd uit satijn, dit zorgt ervoor dat hij heerlijk zacht aanvoelt op je lichaam. De taillewijdte en de bandjes zijn te verstellen, waardoor je hem gemakkelijk naar wens kunt dragen. Ik ben heel benieuwd, wat is jouw favoriete loungewear? 🙂Comfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nl

Comfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nlDe playsuit heeft mooie, gouden details. Ik kan niet wachten totdat het warmer weer is en ik deze playsuit kan gaan dragen. Helemaal zin in 😉 Comfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nl

Comfy & chill met LASCANA - LabelofSuze.nlIk ben benieuwd, draag jij nu je veel thuis zit vaak comfy en chill kleding? Of kleed jij je netjes elke dag aan, net zoals je normaal zou doen als je naar je werk gaat? Ik hoop dat het snel lekker en zomers weer gaat worden en we hopelijk tegen die tijd ook weer buitenshuis leuke dingen mogen gaan doen 🙂

Liefs, Suze