C&A - mijn favorieten voor Moederdag | Label of Suze

Aanstaande zondag is het Moederdag en vandaag heb ik wat leuke inspiratie cadeaus voor jullie van de C&A! Dus mocht je nog geen cadeau hebben of even geen inspiratie hebben, C&A helpt je daar zeker bij. C&A - mijn favorieten voor Moederdag | Label of SuzeAfgelopen maandag ging ik gezellig samen met mijn moeder shoppen. De hele maand april heb ik me ingehouden met winkelen en nieuwe kleding kopen. Maar nu het mooie weer er aan zit te komen mocht ik van mezelf weer leuke, nieuwe dingen aanschaffen. We besloten om samen naar Duitsland, Bocholt te gaan en daar te gaan winkelen. We zijn allebei goed geslaagd en natuurlijk hield ik mijn moeder goed in de gaten.

Bij de C&A zag ze ontzettend veel leuke accessoires en kleding, dus ik bedacht me dat het wel leuk was om deze Moederdag tips met jullie te delen. Alle bovenstaande items kun je op deze pagina vinden. Hoe leuk zijn de pyjama’s, zeker niet oubollig maar gewoon lekker hip 😉 Daarnaast is een shawl altijd een goed idee en makkelijk te combineren. Ik heb in ieder geval de cadeaus al lekker op tijd binnen.

Tegenwoordig loop ik heel vaak even “snel” de C&A binnen om te kijken of ze nog wat leuks hebben hangen. Ook de schoenen zijn de laatste tijd zo leuk daar! En nog een voordeel, de sale is ook nog eens begonnen. Dus beter kunnen we mei niet beginnen toch? Ik bestel steeds vaker kleding online en stiekem zoek ik dan altijd nog naar kortingscodes. Ik heb voor jullie even gekeken en ook voor de C&A heb ik wat gevonden. Er is op dit moment een kortingscode voor 5 euro korting op je aankoopbedrag. Dat is altijd mooi meegenomen, toch?! Ik ben heel benieuwd wat jullie, jullie moeders gaan geven voor Moederdag. Laat het zeker even weten in de reacties ;-).

Liefs, Suze.