Budget tip - imitatieleren jasje | Label of Suze

Budget tip - imitatieleren jasje | Label of SuzeJarenlang heb ik plezier gehad van mijn zwarte leren jasje. Ik kocht hem bij de Vero Moda en heb hem letterlijk dag en nacht aan gehad. Helaas begon hij enkele maanden geleden stukjes imitatieleer los te laten. Vorige week was het zo erg dat ik zelfs allemaal kleine zwarte stukjes in mijn haren terug vond…

Budget tip - imitatieleren jasje | Label of SuzeBudget tip - imitatieleren jasje | Label of SuzeNatuurlijk was ik enkele maanden geleden al begonnen met de zoektocht naar een nieuw “vervangbaar” jasje. Alle winkels ben ik in geweest, alle sites heb ik afgezocht. Maar helaas, nergens kon ik hetzelfde jasje vinden. Want ik wou eigenlijk gewoon precies hetzelfde weer hebben. Natuurlijk vond ik genoeg andere jasjes die ik erg mooi vond, maar de prijsklasse paste dan net weer niet mijn budget 🙁 Ik had de moed al bijna opgegeven totdat ik vorige week in Nijmegen zomaar een heel leuk en stoer imitatieleren jasje tegen kwam.

Budget tip - imitatieleren jasje | Label of SuzeEn nu komt het. Hij kostte serieus €25,-. Ik wist niet wat me over kwam. Natuurlijk betaalde ik wel gewoon de volle prijs €40,- en kwam ik er later pas achter dat op het kaartje €25,- stond. Beetje jammer haha. Maar goed, dit jasje had ik dus mooi voor een goedkoop prijsje in de pocket! Daarnaast zat hij echt super fijn. Hij is heel flexibel en ik kan er nog makkelijk een trui onder dragen.

Budget tip - imitatieleren jasje | Label of SuzeIk heb voor jullie gezocht of ik het jasje op internet kon vinden. Maar helaas, je zult dan toch echt even naar de winkel moeten gaan. Ik weet niet waarom hij was afgeprijsd, maar ze zullen er vast nog wel hangen. Ik ben er in ieder geval echt ontzettend blij mee en kan niet wachten om het te gaan dragen. Wat vinden jullie?

Liefs, Suze.