Budget showrek/decorek | Label of Suze

Oh wat geniet ik van dit mooie weer. Gisteren heb ik lekker in de zon gegeten en geluncht met een vriendin. In de avond moest ik werken. Zo fijn dat het ook zo lang licht is. Ik kan er wel aan wennen! Vandaag heb ik echt een super leuke budget tip voor jullie. Kijk je mee? Budget showrek/decorek | Label of SuzeBudget showrek/decorek | Label of SuzeDit geweldige zwarte decoratie rek kocht ik bij de blokker voor maar €5,-. Ik was er al zo lang naar op zoek en eigenlijk was ik van plan om zelf zo’n rek te gaan maken. Aangezien ik al meerdere malen van deze rekken had gezien, maar deze ontzettend groot waren. Dit rek heeft echt een perfect formaat. Van 60 x 40 cm.  Budget showrek/decorek | Label of SuzeHet rek was er alleen in de kleur zwart. De hangertjes/knijpertjes zaten er bij. Super leuk zijn ze. Ik kon ze los niet vinden, maar waarschijnlijk kun je de hangertjes bij een hobby winkel ook gewoon los kopen. Het rek staat op mijn kamer op mijn fluffy kleedje 🙂 Ik ben er zo blij mee! Budget showrek/decorek | Label of SuzeIk besloot alvast een beetje in de vakantie stemming te komen en kaarten van vorige vakanties op te hangen. Londen, Berlijn en Alicante. Wat vinden jullie van dit leuke decorek? Mocht je het rek ook willen, als het goed is zijn ze nu nog verkrijgbaar bij de blokker. Wat ook leuk is, is om het rek te kopen en te versieren met leuke dingetjes, foto’s, kaarten en het rek dan cadeau te geven aan je vriendin, moeder of tante! 😀

Liefs, Suze.