Budget wintersjaal van de Action | Label of Suze

Budget wintersjaal van de Action | Label of SuzeMijn eerste twee weken op een nieuwe school en nieuwe opleiding zitten er op. Ik moest er echt even aan wennen, maar nu zit ik er weer in 🙂 Voor school had ik nog een aantal dingen nodig en ik besloot even naar de Action te gaan. Daar vond ik een hele leuke budget sjaal voor de herfst/winter. 

Budget wintersjaal van de Action | Label of SuzeZe hadden verschillende sjaals met verschillende patronen. Toch viel mijn oog op deze prachtige sjaal met sterren. Er was er nog maar een, dus ik had mazzel. Hij is ontzettend groot en je kunt hem ook gebruiken als een kleedje op je bank of bed bijvoorbeeld. De andere patronen die ik zag liggen waren met streepjes en blokjes in donkere tinten.

Budget wintersjaal van de Action | Label of SuzeZoals je ziet heeft de sjaal twee kanten wat ik zelf erg prettig vindt. Zo kun je zelf kiezen welke kant je gaat dragen. Vooral de witte kant met de grijze sterren vind ik super leuk. Daarnaast is de sjaal heerlijk zacht en voelt ook lekker warm aan. Ik heb hem stiekem al een keertje gedragen. Ook de kleuren van de sjaal zijn makkelijk te combineren en niet te opvallend. Ik denk dat ik deze sjaal vaak met zwart ga combineren.Budget wintersjaal van de Action | Label of SuzeVoor deze sjaal heb ik €4.99 betaald. Echt geen geld dus en ik ben er heel erg blij mee 🙂 Nu ga ik nog op zoek naar een winterjas die perfect bij deze sjaal past. Mocht je ook deze sjaal willen kopen, ik weet niet zeker of ze er nog zijn. Aangezien ze best wel snel waren uitverkocht. Wat vinden jullie van deze sjaal?

Liefs, Suze.