DSC_0212Een tijdje geleden schreef ik een artikel over mijn nieuwe vest van de Bristol. Ik vertelde toen al dat ik de winkel steeds leuker begon te vinden, leuke kleding, accessoires en schoenen. Vandaag wil ik het met jullie over mijn nieuwste aanwinst hebben, namelijk mijn prachtige sandalen.

DSC_0214Het woord sandalen vind ik altijd een beetje oudbollig klinken, maar toch noem ik het maar even zo haha. Toen ik vorige week in de Bristol liep, vielen mijn ogen meteen op deze prachtige sandalen. Het printje en alle kleuren bij elkaar spraken me zo aan. Ik moest ze toch maar even gaan passen. En daar ging het helemaal verkeerd… Jeeetje wat liepen deze sandalen lekker en daarnaast zaten ze ook nog eens helemaal perfect.

DSC_0216De sandalen zijn van het merk 2-Bizzy en zijn verkrijgbaar van maat 36 t/m 42. Het materiaal van de binnenkant en de binnenzool is imitatieleer. Daarnaast is de schoenzool van rubber en ook het bovenmateriaal is van imitatieleer. Gelukkig vallen de prijzen van de Bristol altijd ontzettend mee en betaalde ik €29,99 voor dit paar.

DSC_0217Ik heb de sandalen al een aantal keren gedragen en ze lopen heerlijk en ik krijg er geen blaren van! De pleister die je op bovenstaande foto ziet is dan ook niet gekomen door deze schoenen haha. Mocht je benieuwd zijn naar verdere informatie over deze sandalen. Je vind dat hier. Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

Liefs, Suze.