Rock & Royal | Label of Suze

Rock & Royal | Label of SuzeVorige week liep ik de winkel Costello binnen, waar ze onder andere kleding van het merk Rock & Royal verkopen. Natuurlijk ging ik niet met lege handen naar huis en kocht ik twee prachtige blouses, die perfect te combineren zijn.

Rock & Royal | Label of SuzeRock & Royal | Label of SuzeAls eerste deze prachtige donkerblauwe blouse. Het is een kort model dat ongeveer op de bovenkant van mijn broek valt, op mijn heupen ongeveer dus. De achterkant van de blouse is net wat langer dan de voorkant. Ik draag de blouse in mijn broek, dat vind ik een leuk effect geven aangezien de blouse een soort van “overslag” heeft aan de voorkant. De blouse staat ook erg leuk onder een crème kleurig jasje.

Rock & Royal | Label of SuzeRock & Royal | Label of SuzeMet deze blouse ben ik zo blij. Het printje is super gaaf en apart en daarnaast is de stof ontzettend zacht. Doordat de blouse zo’n fijne stof heeft past het mooi aan, aan je lichaam. Deze blouse valt wel wat groter uit, daarom heb ik hier maat XS voor gekozen. Hierdoor zijn de mouwen precies goed en niet te lang. De blouse is aan de achterkant een stuk langer dan aan de voorkant, maar dat vind ik juist een heel leuk effect geven.

Beide blouses kocht ik voor (maar) €15,- wat ik zeker geen geld vind voor deze prachtige kledingstukken. Zoals je kunt zien kun je bij beide blouses de mouwen ook nog opkrullen en vastzetten met een knoopje. Helmaal ideaal met warm weer. Wat vinden jullie van deze blouses? 🙂

Liefs, Suze.