I’m the birthday girl! Hiep, hiep, hoeraaaaaaaa. Vandaag op 5 juni ben ik alweer 22 jaar geworden 🙂 Aangezien het tweede pinksterdag is, vier ik vandaag mijn verjaardag voor vrienden en familie. Birthday girl! – 22 jaarIedereen is vrij en hopelijk wordt het vandaag lekker weer zodat we buiten kunnen zitten. Samen met mam heb ik een aantal heerlijke taarten gemaakt (bokkenpootjes taart, arretjescake en kwarktaart) waar ik zeker weten van ga genieten. Natuurlijk kan een red velvet taart ook niet ontbreken vandaag en die heb ik dan ook besteld!

Bovenstaande outfit is mijn birthday outfit voor vandaag 😉 De top kocht ik bij de WE. Ik vind de mouwtjes echt fantastisch. Zo leuk dat het wat wijder uitloopt! Daarnaast komt het rokje van Lofty Manner en de geweldige hakken zijn van Shoeby. Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor en ga genieten van deze dag! Ik wens jullie allemaal een hele fijne (vrije) dag toe.

Liefs, Suze.