Birthday girl! – 21 jaar

5 juni 2016. Ik ben nu officieel 21 jaar! Ook dit jaar keek ik weer ontzettend uit naar mijn verjaardag. En natuurlijk laat ik mijn 21e verjaardag niet zo maar aan me voorbij gaan. Birthday girl! – 21 jaarOok dit jaar is echt weer voorbij gevlogen. Afgelopen vrijdagavond heb ik mijn verjaardag gevierd met mijn vrienden en familie. Ik heb het echt ontzettend gezellig gehad en ontzettend veel leuke cadeaus gekregen! Dankjewel iedereen die dit leest haha. Gelukkig viel het weer echt ontzettend mee en hebben we het lekker buiten kunnen vieren. Ik had alles gezellig aangekleed en zal jullie van de week de hele inrichting/versiering laten zien haha!

Vandaag ga ik genieten van mijn eigengemaakte red velvet taart. Zo lekker! Daarnaast komt mijn oma nog gezellig op bezoek en gaan we met het gezin samen nog iets leuks doen en uit eten. Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag toe en natuurlijk mogen jullie vandaag allemaal een taartje op mij eten haha!

Liefs, Suze.Birthday girl! – 21 jaar