Hoera 20 jaar - Label of SuzeFEEST FEEST FEEST vandaag!! Jeeeej, It’s my birthday. Wat een geluk, vandaag met dit heerlijke weer vier ik mijn 20e verjaardag. 

Hoera 20 jaar - Label of SuzeZoals je kunt zien ben ik helemaal in de feest stemming! Dit jaar is echt ontzettend snel voorbij gevlogen, en nu ben ik gewoon al weer 20. Jeetje. Vandaag heb ik gewoon stage tot 17.00 uur en vanavond komen vrienden en vriendinnen samen met mij, mijn verjaardag vieren. Dat gaat vast ontzettend gezellig worden. Ik heb er in ieder geval heeel veel zin in. Morgen vier ik mijn verjaardag voor familie en kennissen en ook daar heb ik heel veel zin in. Als het goed is is het morgen ook nog lekker weer. Helaas wel met onweer, maar goed. Als de temperatuur maar lekker warm is!! Ik zal jullie binnenkort mijn outfit laten zien wat ik draag morgen. Ik ben er zelf namelijk ontzettend enthousiast over.

Hoera 20 jaar - Label of SuzeNatuurlijk wil ik mijn verjaardag ook graag samen met jullie vieren. Daarom mogen jullie allemaal een lekker stukje van bovenstaande taart proeven. En ik kan je vertellen, hij is heeeerlijk. Het is een eigen gemaakte bokkenpootjes taart. Dus geniet er lekker van, dat ga ik vandaag en morgen ook doen!

Liefs, Suze.